به گفته رئیس حوزه هنری کردستان اولین جشنواره ملی هنری «نسل‌امید» همزمان با هفته خانواده و جوانی جمعیت؛ در راستای جریان‌سازی و حمایت از تولید و توزیع موثر آثار هنری برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران  جوان؛  پریسا بهرامی-  اسعد فرهادی اظهار کرد: این جشنواره در سه بخش هنر‌های تجسمی، هنر‌های تصویری و آفرینش‌های ادبی از ۴ تا ۷ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

وی افزود:اهداف برگزاری این جشنواره شامل کمک به رشد و شکوفایی تولید محتوای هنری با موضوع خانواده و جوانی جمعیت، جریان‌سازی و تشویق به تولید آثار هنری با موضوع خانواده و جوانی جمعیت، حمایت و تقدیر از هنرمندان فعال و پیش‌رو در زمینه تولید آثار و محصولات هنری با موضوع خانواده و جوانی جمعیت، ایجاد بستر برای توزیع اثربخش تولیدات هنری با موضوع خانواده و جوانی جمعیت است.

فرهادی با بیان اینکه جشنواره در دو مرحله استانی و ملی برگزار می‌شود،  گفت:  دبیرخانه در استفاده از آثار ارسالی در توزیع شبکه‌ای رسانه‌ای دارای اختیار تام بوده و هر هنرمند با شرکت در جشنواره برای استفاده از آثار خود به جشنواره اختیار کامل می‌دهد.

وی افزود:  برگزاری رویدادهای هنری استانی از ۹ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ و آخرین مهلت ارسال آثار،  ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴،  داوری و اعلام نتایج مرحله‌ استانی، ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت خواهد بود. 

فرهادی گفت: این جشنواره در ۸ بخش هنر‌های تجسمی که شامل گرافیک، کارتون و کاریکاتور، عکس و بخش آفرینش‌های ادبی، شامل شعر طنز، داستانک، نمایش‌نامه سه‌دقیقه و هنر‌های تصویری شامل، موشن‌گرافی و انیمیشن، فیلم کوتاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هرگونه استفاده از هوش مصنوعی در تولید آثار ممنوع است و آثاری که خلاف این قاعده تولید شده باشند از مسابقه کنار گذاشته خواهند شد، گفت: آثار ارسالی در قالب نقاشی دیواری (گرافیتی)، به صورت حمایتی برای اجرای شهری نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند همچنین ارائه آثار در قالب‌های بیانی و اجرایی متفاوت پوستر، تصویرسازی، تایپوگرافی، فتوگرافیک، نقاشی دیواری گرافیتی آزاد است.

رئیس حوزه هنری کردستان علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان واقع در خیابان شهید تعریف پایین تر از بیمارستان شهید قاضی سنندج مراجعه کنند و یا از طریق شماره تماس 33243624-33243646- 087  تماس برقرار نمایند.

 مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در استان، اظهار کرد : حوزه هنری استان کردستان یکی از نهادهایی است که برنامه‌های آن در حوزه جوانان با برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان همسو است و می‌توان از امکانات و ظرفیت‌های این نهاد در راستای اجرای برنامه‌های مشترک استفاده کرد، همچنین  اگر نهادها و دستگاه‌های اجرایی با یکدیگر مشارکت و همکاری داشته باشند و از منابع و امکانات هم استفاده کنند، قطعا بازخورد و بهره‌وری بهتری حاصل می‌شود و نتایج مثبت‌تری نیز به دنبال خواهد داشت.

امنه غلام ویسی با اشاره به اهمیت نسل جوان در توسعه و پیشرفت هر جامعه، گفت : بنیان توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای نسل جوان و پویای آن بوده و پیشرفت هر جامعه در گرو فعالیت و پویایی نسل جوان آن جامعه است.

وی ،  با ابراز نگرانی از روند پیری جمعیت در کشور، گفت:  جامعه ما در حال حرکت به سمت پیری جمعیت است، یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری تاکید بر بحث فرزندآوری و جوانی جمعیت است و اداره کل ورزش و جوانان نیز در این راستا برنامه‌های ویژه‌ای را در دستور کار خود قرار داده است.

غلام‌ویسی در ادامه با اشاره برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته جوانی جمعیت ،  عنوان کرد: اجرای جشنواره نسل امید، نشست فعالان مجازی حوزه جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های تربیت مدرس خانواده، تبلیغات محیطی و رادیو و تلویزیونی و تجلیل از الگوهای فعال در حوزه جوانی جمعیت و خانواده‌های دارای چند فرزند از جمله برنامه‌هایی است که برای هفته جوانی جمعیت در استان کردستان تدارک دیده شده است.

 مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در پایان با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ فرزندآوری، خاطرنشان کرد: شعار هفته خانواده و جوانی جمعیت امسال «یک فرزند بیشتر» است و امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی بتوانیم در راستای تحقق این شعار گام‌های موثری برداریم.

ادامه این نشست پوستر "جشنواره ملی هنری نسل امید" رونمایی شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.