تهیه کننده مستند «لیلی من» گفت: «لیلی من» حاصل یک سال پژوهش و چهار سال پیگیری است و معتقدم عروسک‌ها در فرهنگ اقوام ایرانی نقش تربیتی دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - احمد رمضانی تهیه کننده مستند «لیلی من» با حضور در خبر رسانه گفت: طرح  «لیلی من» را حدود ۴ سال پیش آقای قاسمی ارائه دادند و به نتیجه رسیدیم و حدود یکسال پژوهش و تحقیق کار طول کشید. در ادامه کار را به مرکز سیمرغ سیما ارائه دادیم و خداراشکر تصویب شد و سپس پس از فرآیند تصویب کارهای اداری و سپس کارهای تولیدی آغاز شد.

وی ادامه داد: فرهنگ کشور ما بسیار غنی است و نقش عروسک‌های اقوام ایرانی در تربیت نسل امروز برایمان اهمیت داشت. الحمدالله کار با تمام سختی ها به آنتن رسید و اکنون درحال پخش است.

وی بیان کرد: عروسک‌های این مستند در جای جای کشور عزیزمان پراکنده هستند و در ۱۲ استان از جمله گلستان، قزوین، سمنان، البرز، خراسان‌های رضوی و شمالی، مازندران، خوزستان، یزد و فارس تصویر برداری داشتیم. همچنین استان‌های جنوبی هم هستند که به خصوص سیستان و بلوچستان قصه‌ها و عروسک‌های خوبی دارند که ان‌شاءالله در فصل‌ بعدی خواهیم ساخت.

صادق قاسمی کارگردان مستند «لیلی من» گفت: شاید ۹۰ درصد کار پژوهش است. ابتدای کار ما یک کار پیش پژوهشی انجام دادیم، در ابتدا گروهی انتخاب کردیم که تغییر و تحولاتی داشت. کار چیزی نبود که مقطعی کار کنیم و بگذاریم کنار، حتی ما حین تدوین هم فکت‌های جدید داشتیم. در قسمت‌هایی که پژوهش قوی بود کار هم خب قوی بود.

وی بیان کرد: ما کار را خیلی سخت گرفتیم، چون به دنبال قصه‌های عروسک‌ها بودیم. ما ۲۶ قسمت کار کردیم و قسمت‌هایی که پژوهش به ما کمک کرد و روایت عروسک‌ها جذاب شد. قاعدتا ابتدا و انتهای کار به پژوهش استناد می‌کردیم.

قاسمی در پاسخ به این سوال که آیا این مستند بازسازی است؟ گفت: کار ما مستند داستانی است و بازسازی نیست؛ زیرا ما به سراغ کارهایی رفتیم که توانستیم یک جاهایی از باز سازی داشته باشیم. ما در یک قسمت بازیگر داریم و تمام بچه‌ها پای کار آمدند تا حتی کار به صورت نمایشی اجرا داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار