کارشناس هواشناسی گفت: توفان تندروی از سمت جنوب تهران وارد و نواحی جنوب و غرب کشور را در برمی‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری -کبری رفیعی کارشناس هواشناسی اظهارداشت:از دقایقی دیگر  توفان و وزش باد شدید تندروی از سمت جنوب کشور آغاز و تا نواحی غربی کشور ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد : این شرایط  تا روز  چهارشنبه  ادامه دارد  و در برخی ساعت‌ها وزش باد شدید تا خیلی شدید، امکان رخداد طوفان و گردوخاک به‌ویژه بعد از ظهر و شب پیش‌بینی می‌شود.

رفیعی با اشاره  به صدور  هشدار سطح زرد و سطح نارنجی در این شرایط  گفت: طی ۳ روز آینده در پاره‌ای از مناطق به ویژه نیمه جنوبی و غربی در بعضی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید و وقوع گردوخاک مورد انتظار است. 

وی ادامه داد:همچنین طی ۲ روز آینده به خصوص در نیمه شمالی و غربی گاهی رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. 

او بیان کرد: طی ۴ روز آینده به ویژه روزهای سه شنبه و چهارشنبه، کاهش دما و روز پنجشنبه افزایش دما مورد انتظار است. 

برچسب ها: هواشناسی ، وزش باد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
طوفان درسته نه توفان!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
نه بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
چرا این طوفانا تو زمستونا نمیاد که همه داریم زیر دود خفه میشیم ؟؟؟
آخرین اخبار