سردار زارع کمالی: گفت: هدف نهایی قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی استان یزد، خدمت رسانی، جلب رضایت محرومان و مستضعفان است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فلاحتی - سردار حسین زارع کمالی فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در دهه کرامت در نشست با خبرنگاران گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مأموریت اصلی و اساسی خود را در تأمین امنیت پایدار و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تعریف کرده است و در کنار این مأموریت محوری، سپاه مسئولیت‌هایی در حوزه محرومیت‌زدایی، مردم‌داری و خدمت‌رسانی به اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه در مناطق محروم، مرزی، صعب‌العبور و حساس کشور نیز بر عهده دارد.

وی افزود: قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی استان یزد با هدف خدمت رسانی به نیازمندان در حوزه‌های مختلف تشکیل شده و همچنان با قوت تمام این فعالیت ادامه دارد.

سردار زارع کمالی با تشریح برنامه‌های هفته بسیج در استان افزود: بیش از ۷۰۰ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی استان تدوین شده است که ۴۷۷ عنوان برنامه مربوط به قرارگاه اقتصاد مقاومتی و ۲۲۸ عنوان برنامه هم در قرارگاه سازندگی طراحی شده است.

فرمانده سپاه الغدیر استان مهمترین برنامه‌های قرارگاه اقتصاد مقاومتی در این هفته را شامل افتتاح ۱۶۹ نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی، افتتاح سه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی تجمیعی چاه‌های کشاورزی و افتتاح ۲۵۲ کارگاه اشتغالزایی ذکر کرد.

سردار زارع گمالی با اشاره به اقدامات و دستاورد های نهضت کمک مونانه در سال گذشته گفت:  سال گذشته ۸۹۰ سریه جهیزیه به ارزش هر سری ۳۰ میلیون تومان به زوج‌های نیازمند اهدا شد.

وی با اشاره به اقدامات این سازمان در حوزه عمرانی سال گذشته در استان گفت: سال گذشته با کمک قرار گاه سازندگی و محرومیت زدایی استان ۱۹۷ باب منزل محرومین به ارزش ده میلیارد  و ۳۴۸ میلیون ریال تعمیر و  ۲۵۵ واحد مددجویی نیز با اعتبار ۷۷ میلیاردتومان ساخته و تحویل متقاضیان مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره استان یزد شد.

فرمانده سپاه الغدیر استان اشاره‌ای هم به  سرمایه گذاری هر شهرستان کرد و اظهار داشت: از جمله راهکار‌های عملی برای کسب درآمدی پایدار، شناسایی ظرفیت‌های هر شهر و سرمایه گذاری  است تا هر شهروند بتواند منبع درآمد پایداری برای خودش داشته باشد.
 مهارت آموزی سربازان رویکرد سپاه پاسداران 

سردار زارع کمالی ادامه داد: رویکرد سپاه پاسداران در جذب و در حین خدمت سربازی مهارت افزایی و آموزش است به طوری که سربازان در محیطی مثل دانشگاه، آموزش می‌بینند و برای نیروی کار جوان آینده جامعه و کشور آماده می‌شوند.

وی گفت:سربازان به دلخواه خود در یگان‌ها پذیرش و جذب می‌شوند و در رده‌های سپاه پاسداران بکارگیری می‌شوند و در حین خدمت دوره‌های مهارت‌آموزی نیز فرا می‌گیرند.

فرمانده سپاه الغدیر استان خاطر نشان کرد: سربازان در حین خدمت و در حوزه‌های فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان آموزش دیده و گواهی دریافت می‌کنند گواهی دریافت می‌کنند و بعد از خدمت مقدس سربازی می‌توانند مشغول به کار و فعالیت شوند.

فرمانده سپاه الغدیر استان رویکرد متفاوت ستاد نیرو‌های مسلح در قبال سربازان در دستور کار قرار داده به نحوی که مهارت‌آموزی در حین دوران خدمت سربازی مورد تاکید است، گفت: نیرو‌های مسلح در پایان خدمت نیز به سربازان مهارت آموخته تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای کارآفرینی و شروع کسب و کار اعطا می‌کند.

وی در این باره افزود: سومین دوره مسابقات مهارت‌آموزی کارکنان با کمک دستگاه‌های مختلف در سه مرحله سازمانی، شهرستانی و استانی از اول اردیبهشت ماه شروع شده و مرحله استانی آن در پایان مردادماه برگزار می‌شود.

زارع کمالی خاطرنشان کرد: سپاه الغدیر استان در رقابت‌های سال گذشته و در رده‌های مختلف، حائز رتبه‌های بسیار خوبی در کشور مانند رتبه دوم رده سربازان و رتبه ششم از بین ۳۶ قرارگاه کشور را کسب کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.