مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان گفت: در ۴۵ روز نخست سال بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن کود یارانه‌ای برای این استان تامین و توزیع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا ایروانی - بهروز الیاسی  با بیان اینکه در ۴۵ روز نخست سال ۱۴۰۴ و همزمان با آغاز کشت بهاره، بیش از ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن انواع کود‌های یارانه‌ای شامل کود‌های ازت، فسفات و پتاس برای استان همدان تامین و توزیع شد اظهار داشت:این میزان تامین، از طریق شبکه کارگزاری به کشاورزان تحویل داده شده است.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان افزود: با توجه به تامین حدود ۱۰ هزار تنی کود در مدت مشابه سال گذشته، رشد حدود ۲۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وی وضعیت ذخایر راهبردی کود‌های فسفات و پتاس در انبار‌های سازمانی شرکت در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تامین و توزیع کود‌های یارانه‌ای در کشت بهاره سال جاری در مقایسه با سنوات قبل، مطلوب و کم سابقه بوده است.

الیاسی با اشاره به ازسرگیری تولید کود اوره توسط شرکت‌های پتروشیمی پس از توقفی موقت به دلیل ناترازی گاز در سال گذشته افزود: امسال با همکاری مناسب این شرکت‌ها، تاکنون بیش از ۲۱ هزار و ۷۰۰ تن کود اوره تحویل استان شده است.

وی اضافه کرد: ۹۰ درصد کود‌های تأمین شده از محل تولید داخل کشور بوده و تنها ۱۰ درصد از طریق واردات تأمین شده‌است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.