درحالی نقض حقوق بشر بر سر الجولانی سایه افکنده او به پاریس سفر کرده و درخصوص چالش‌های امنیتی سوریه و حملات مکرر اسرائیل با مکرون دیدار خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ابومحمد الجولانی، رئیس جمهور موقت سوریه در دوره انتقالی امروز چهارشنبه برای اولین بار از زمان تصدی این سمت، به فرانسه سفر رسمی انجام می‌دهد. او در مورد مسائل مختلفی با امانوئل مکرون، همتای خود گفت‌و‌گو خواهد کرد، که مهمترین آنها حملات مکرر رژیم تروریستی اسرائیل به سوریه و چالش‌های امنیتی پیش روی دولت جدید است.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) یک منبع سوریه در وزارت اطلاع رسانی این کشور مهمترین مسائلی که در این مذاکرات مورد بحث قرار خواهد گرفت، شامل «بازسازی و چشم‌انداز همکاری و توسعه اقتصادی در سوریه، به ویژه در بخش‌های انرژی و هوانوردی» است.

به گفته این منبع سوری، این مذاکرات همچنین «مسائل مهم» از جمله «چالش‌های امنیتی» پیش روی دولت جدید سوریه، «حملات مکرر اسرائیل به حاکمیت سوریه» و «روابط با کشور‌های همسایه، به ویژه لبنان» را پوشش خواهد داد.

او این سفر را «بسیار مهم» دانست، زیرا اولین سفر رئیس جمهور موقت سوریه به یک کشور اروپایی از زمان سقوط بشار اسد در دسامبر گذشته است «که به توسعه روابط خارجی کشور و احیای جایگاه آن کمک خواهد کرد».

این منبع اظهار داشت: «این سفر بخشی از توسعه روابط بین دو کشور است و پیش از آن چندین تماس تلفنی بین دو رئیس جمهور انجام شد که طی آن در مورد تعدادی از مسائل مهم مشترک گفت‌و‌گو کردند.»

طی روز سه‌شنبه، دفتر ریاست جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای ادعا کرد که مکرون در این دیدار بر حمایت فرانسه از ایجاد «یک سوریه آزاد، باثبات و مستقل که به همه اجزای جامعه سوریه احترام می‌گذارد» تأکید خواهد کرد. او همچنین خواسته‌های خود از دولت سوریه را تکرار خواهد کرد که مهمترین آنها ثبات منطقه، به ویژه لبنان، و مبارزه با تروریسم بود.

مکرون درحالی با این ادعا با سرکرده تحریرالشام دیدار خواهد کرد که منابع محلی در سوریه مانند دیده بان حقوق بشر تائید کردند که شبه نظامیان و تروریست‌های وابسته به او مردم غیرنظامی از طایفه علویان را قتل عام کردند و به تازگی نیز این عناصر تروریستی با افراد مسلح از طایفه دروزیان درگیر شدند.

منبع: الشرق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
زنازاده ایی ماءبون به پاریس رفت برای دیدار با یک ماءبون زنازاده !
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۱۹:۳۶ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
جالب است بعد از ۱۴۰۰سال که معاویه ابن ابی سفیان در سرزمین شامات برای خودش برو و بیایی داشت و مردم عربستان سعودی به آن بعنوان یک قهرمان ملی نگاه می کنند و اتفاقا جهان مسیحیت آن روز دست او را بعنوان امپراتوری جهان اسلام فشرد اینک گویی تاریخ در حال تکرار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۵ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
حقوق بشر از سرو روتون میریزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۵ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
مکرون تاحالا کدام گوری بودی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
این تروریست کراواتی رفته تا تکلیف شب اش را تحویل بگیرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
جولانی دشمن ایران و دوست اسرائیل بود ، چون دوست و دشمن را نمیشناخت
خلاصه خیلی چاپلوسی صهیونیست ها کرد ولی آخرش فهمید که صهیونیستها دشمن و ایران دوست واقعی هست
حالا مشکل بزرگترش اینجاست که شهامت گفتن این اعتراف را ندارد
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۱۷:۰۸ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
هدیه ناقابل آقای اردوغان به برادران صهیونیست خود امری که یهودیان حتی در خواب هم نمی دیدن شاید معامله پشت پرده ای بوده باشد که آمریکا با قبول آقای اردوغان بعنوان سه دوره ریاست جمهوری از سوی آنان اسرائیل را اینچنین یاری کند
آخرین اخبار