
باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابطعمومی رسانه ملی، آیین تجلیل از مقام استاد و تقدیر استادان نمونه دانشگاه صداوسیما شامگاه چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
رئیس رسانه ملی در این مراسم که به مناسبت هفته معلم برگزار شد، با تبریک این مناسبت و ایام ولادت حضرت ثامنالحجج (ع)، به یادآوری خاطراتی از دوران حضورش در دانشگاه، پرداخت. وی در ادامه با اشاره به پیام مهم رهبر معظم انقلاب به مناسبت صدمین سال تأسیس حوزه علمیه قم، افزود: منشور رهبر انقلاب درباره حوزه، چکیدهای از هویت انقلاب اسلامی و تجربیات گرانقدر ایشان است. ایشان با اشراف تحسینبرانگیز به تاریخ معاصر و تحولات سیاسی و فرهنگی ایران و جهان، نقش حوزههای علمیه را بهویژه در یکصد سال گذشته تبیین کردند.
رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد: اگر نگاه دقیق رهبر انقلاب به حوزههای علمیه را به نظام آموزشی، بهویژه دانشگاه صداوسیما تطبیق دهیم، درسهای بزرگی میتوان آموخت. ایشان وظیفه سنگینی را برای حوزه علمیه تعیین کردند تا با اطلاع از مسائل روز و توجه و اشراف به مباحث فقهی، در زمینه رفع چالشها پیشرو باشند. از رهنمود ایشان میتوانیم در حکمرانی فرهنگی رسانه ملی که بر نقش پررنگ آن در قانون اساسی هم تاکید شده، الهام بگیریم. دانشگاه صداوسیما به عنوان منبع تزریق دانشجویان و آیندهسازان رسانه ملی باید به همین نکته توجه داشته باشند. این دانشگاه بهعنوان نهاد تربیتکننده نیروهای آینده رسانه ملی، باید به چالشهای روز و تغییرات بینالمللی عنایت ویژه کنند.
جبلی با اشاره به مسئولیت سنگین اساتید دانشگاه صداوسیما در تربیت نیروهای متعهد و خلاق، گفت: توجه صرف به آموزش کافی نیست؛ بلکه تربیت نیروهایی که به انقلاب ایمان داشته باشند و با خوشبینی به آینده کشور، نوآورانه در عرصه رسانه فعالیت کنند، ضروری است. دانشگاه صداوسیما به عنوان نهادی عالم، ناظر و تحولخواه نسبت به رسانه ملی باید خلاها و نیازهای این دستگاه رسانهای را بسنجد و اساتید و دانشجویان آن برای رفع این نقایص راهکار ارائه دهند. چشم امید سازمان به جمع معلمان و اساتید دانشگاه صداوسیما و چشم امید آینده رسانه ملی به فارغالتحصیلان این دانشگاه است. دانشجویان این دانشگاه امانتهایی هستند که باید در آموزش و پرورش و صیانت از آنان کوشید.
وی در پایان با بیان اینکه آینده رسانه ملی در گرو عملکرد دانشگاه صداوسیما است، اظهار امیدواری کرد که امسال شاهد پیشرفتهای بیشتر این دانشگاه باشیم؛ از جمله احداث خوابگاه دانشجویان دختر که وعده داده شده است.
شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما در این مراسم با تبریک هفته معلم و میلاد حضرت علیبنموسیالرضا (ع)، به نقش مؤثر استادان در ارتقای سطح پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳، دو استاد به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند و پرونده دو استاد دیگر نیز برای ارتقا به مقام استادیاری تشکیل شد. همچنین ۵۵ ترفیع اعضای هیئتعلمی نشاندهنده توجه جدی آنان به وظایف آموزشی و پژوهشی خود است.
وی از برگزاری همایشهای ملی «دین و رسانههای نوین» در سال گذشته و «فرهنگ، رسانه و هوش مصنوعی» در روزهای آتی خبر داد و افزود: این همایشها با مشارکت چشمگیر اساتید همراه بود و منجر به تولید آثار علمی ارزشمندی در قالب کتاب و مقاله شد. همایش فرهنگ، رسانه و هوش مصنوعی ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار خواهد شد.
اسفندیاری از تصویب سه رشته جدید در سال ۱۴۰۳ خبر داد که برای اولینبار در ایران توسط دانشگاه صداوسیما طراحی و به تأیید وزارت علوم رسیده است. وی همچنین از ایجاد چند رشته دیگر متناسب با نیازهای سازمان صداوسیما گفت و ادامه داد: از جمله این رشتهها، کارشناسی فیلمنامهنویسی است که بیش از یک سال برای طراحی آن تلاش شده است.
رئیس دانشگاه صداوسیما با اشاره به تحقق یکی از خواستههای دیرین این دانشگاه، گفت: با پیگیریهای انجامشده و حمایت دکتر جبلی، سال ۱۴۰۴ برای اولین بار ردیف بودجه مستقل به دانشگاه اختصاص یافته است.
اسفندیاری در پایان با اشاره به برنامههای آتی دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای سازمان صداوسیما، این نهاد آموزشی بتواند گامهای بلندتری در تربیت نیروهای متخصص و خلاق رسانه ملی بردارد.
در این مراسم که با اجرای محمود اکرامیفر همراه بود، از استادان نمونه دانشگاه صداوسیما با حضور پیمان جبلی و شهاب اسفندیاری تقدیر شد. همچنین اساتید دانشگاه به پاس حمایتهای جبلی از جمله اختصاص بودجه مستقل، ساخت خوابگاه دانشجویی دختران و پیگیریهای مستمر برای ارتقای دانشگاه، از وی تجلیل کردند.