سرپرست فرمانداری آزادشهر، با تشریح نیازهای مالی و مشکلات این شهرستان، خواستار تخصیص اعتبارات کلان برای توسعه زیرساخت‌ها شد.

باشگاه خبرنگاران جوان، احمدرضا آدینه روز جمعه در نشست اقوام ساکن آزادشهر با رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به موقعیت استراتژیک آزادشهر به‌عنوان چهارراه ترانزیتی بین‌المللی، گفت: برای بهسازی و تعریض جاده‌های این شهرستان، به ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی افزود: بهبود زیرساخت‌های بهداشت و درمان آزادشهر به هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال و حوزه آب و فاضلاب به هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال بودجه نیاز دارد.

آدینه با اشاره به ۲۷ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی، تأکید کرد: احداث و بهسازی ۶۷۶ کیلومتر جاده بین مزارع، ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار می‌طلبد.

وی همچنین به مشکلات کارگران معدن زغال‌سنگ زمستان یورت اشاره کرد و گفت: ۴۴۰ کارگر این معدن به‌دلیل اختلافات سهامداران، حقوق خود را به‌موقع دریافت نمی‌کنند.

امام‌جمعه آزادشهر: مافیای معدن یورت مهار شود

حجت‌الاسلام منصوری، امام‌جمعه آزادشهر هم با تأکید بر اهمیت جاده ترانزیتی آزادشهر به شاهرود (خوش‌ییلاق)، خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای بهسازی این مسیر شد.

وی با انتقاد از وضعیت معدن زغال‌سنگ زمستان یورت، اظهار داشت: وجود مافیا در این معدن، چالشی جدی است که باید با برخورد قاطع رفع شود.

نماینده رامیان و آزادشهر: گلستان محروم، اما سرشار از ظرفیت

نماینده مردم رامیان و آزادشهر هم در این نشست با ستایش وحدت اقوام و مذاهب در گلستان، گفت: این استان با وجود ثروت‌های خدادادی، در فقر و محرومیت به سر می‌برد.

جمشید قائم مقام با گلایه از نبود نماینده‌ای از گلستان در دولت، خطاب به قالیباف گفت: شما صدای مردم این دیار باشید.

قائم‌مقام خواستار توسعه عدالت‌محور شد و افزود: راه‌آهن اینچه‌برون، گنبدکاووس، آزادشهر به شاهرود، مطالبه‌ای کلیدی برای رونق اقتصادی و اشتغال پایدار است.

وی همچنین از پیگیری طرح حمایت از کارگران معدن در مجلس خبر داد و ابراز امیدواری کرد با حمایت قالیباف، زیرساخت‌های آزادشهر در حوزه راه و بهداشت متحول شود.

امام‌جمعه نگین‌شهر: وحدت، میراث انقلاب و علمای گلستان

امام‌جمعه اهل سنت نگین‌شهر هم در این نشست، گلستان را سرزمین برادری و وحدت خواند و گفت: به برکت انقلاب، علمای تقریبی و مسئولان، این استان مورد تحسین رهبر انقلاب قرار گرفته است.

آخوند ابوبکر خوجملی با تبریک ولادت امام رضا (ع)، این امام را نقطه اشتراک وحدت شیعه و سنی دانست و افزود: امیدآفرینی و حفظ وحدت، نیاز امروز جامعه است. دشمنان به‌دنبال تفرقه‌اند، اما ما باید با همدلی و قوانین مناسب، راه توسعه را هموار کنیم.

خوجملی خواستار تصویب قوانین تسهیل‌گر برای سرمایه‌گذاری و تولید در سال جاری شد.

صدای اقوام و فعالان اقتصادی: قوانین کهنه، مانع توسعه

نماینده فعالان اقتصادی شرق گلستان هم با انتقاد از قوانین منسوخ، گفت: برخی سیاست‌های کهنه، سد راه پیشرفت کشورند و باید با قوانین جدید جایگزین شوند.

حسینقلی قوانلو خواستار تسریع در تصویب قوانین مرتبط با روابط اقتصادی بین‌المللی، مانند FATF، شد و افزود: کشور‌های همسایه با قوانین مدرن به‌سرعت پیشرفت می‌کنند، اما ما درجا می‌زنیم و زندگی برای مردم سخت‌تر شده است.

حسین لاری کمان، نماینده قوم بلوچ، نیز با تأکید بر وحدت اقوام گلستان، گفت: این استان در کشاورزی و گردشگری ظرفیت‌های عظیمی دارد که با زیرساخت‌های مناسب، می‌تواند به سرعت توسعه یابد.

وی با اشاره به رتبه بالای گلستان در تولید محصولات کشاورزی و تأمین امنیت غذایی ۱۰ استان، افزود: محرومیت این استان باید با تخصیص اعتبارات و رفع مشکلات راه، آب و برق پایان یابد.

لاری کمان قوم بلوچ را دلداده نظام دانست و تأکید کرد: اقوام گلستان در کنار هم، برای توسعه کشور و استان تلاش می‌کنند

آزادشهر با افزون بر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.