بر اساس مطالعات، حدود ۱۲ درصد از نیرو‌های ذخیره (رزرو) که در غزه خدمت کرده‌اند، علائم شدید اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) را گزارش کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  دانشگاه تل‌آویو در پژوهشی که روزنامه هاآرتص منتشر کرده، فاش کرده است که از هر هشت سرباز اسرائیلی که در عملیات نظامی در غزه شرکت کرده‌اند، یک نفر دچار اختلالات روانی شده و قادر به بازگشت به خدمت نیست.

بر اساس این مطالعه، حدود ۱۲ درصد از نیرو‌های ذخیره (رزرو) که در غزه خدمت کرده‌اند، علائم شدید اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) را گزارش کرده‌اند؛ وضعیتی که به‌طور جدی بر توانایی آنها برای ادامه انجام وظایف نظامی تأثیر گذاشته است.

پژوهشگران تأکید کرده‌اند که این میزان بالا از اختلال استرس پس از سانحه در میان نیرو‌های نظامی، چالشی جدی برای ساختار ارتش اسرائیل محسوب می‌شود؛ به‌ویژه در شرایطی که جنگ ادامه دارد و تنش‌ها در منطقه در حال افزایش است.

ارتش اسرائیل اکنون با کمبود نیرو‌هایی که مایل به شرکت در جنگ غزه باشند، روبه‌روست.

در ژوئن سال گذشته نیز روزنامه هاآرتص گزارش داد که ده‌ها سرباز ذخیره اعلام کرده‌اند که حتی با وجود تهدید به مجازات، حاضر نیستند به خدمت در غزه بازگردند.

هم‌زمان رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده‌اند که صد‌ها نیروی ذخیره بدون اطلاع فرماندهان خود به خارج از اراضی اشغالی سفر کرده‌اند، زیرا جنگ در غزه فشار روانی و خسارات زیادی به همراه داشته است.

گزارش‌ها همچنین حاکی از افزایش اضطراب در میان سربازان ذخیره است؛ به‌ویژه به دلیل ترس از تأثیرات ادامه جنگ بر زندگی شخصی، خانوادگی و شغلی آنان. برخی نیز که به خارج رفته‌اند، با پیگرد‌های قانونی مواجه شده‌اند، چراکه وکلای حقوق بشری تلاش کرده‌اند افراد متهم به ارتکاب جنایات در غزه را مورد بازخواست قضایی قرار دهند.
منبع: میدل ایست نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار