بامداد شنبه دولت پاکستان عملیات نظامی گسترده خود را علیه هند آغاز کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - منابع پاکستانی از حمله به اهدافی در هند از جمله انبار موشک و پایگاه‌های هوایی هند خبر داده‌اند.

به گفته ارتش پاکستان، شماری از تأسیسات نظامی هند با سامانه موشکی میان‌برد مورد حمله قرار گرفته است.

رسانه دولتی PTV News پاکستان همچنین گزارش داد که شبکه برق هند مورد حمله سایبری قرار گرفته است که به عنوان بخشی از عملیات «بنیان مرصوص» آغاز شده است.

در پی این حملات وزارت هوانوردی غیرنظامی هند از تعطیلی موقت ۳۲ فرودگاه در شمال و غرب کشور برای کلیه عملیات پرواز‌های غیرنظامی خبر داد.

این تعطیلی تا ۱۴ می‌ادامه خواهد داشت و فرودگاه‌های تعدادی از ایالت‌های هند از جمله پنجاب، راجستان، هیماچال پرادش، هاریانا و گجرات و همچنین کشمیر تحت کنترل هند را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری دولتی PTV پاکستان، جت‌های JF-۱۷ Thunder پاکستان که مجهز به موشک‌های مافوق صوت بودند، سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ هند را در آدامپور، پنجاب، منهدم کردند.

در این گزارش آمده است که سامانه اس-۴۰۰ که حدود ۱.۵ میلیارد دلار ارزش دارد، در یک حمله مستقیم هدف قرار گرفته است.

رسانه‌ها همچنین از کشته شدن پنج غیرنظامی در اثر حملات پاکستان در منطقه جامو خبر می‌دهند.

پاکستان اعلام کرد که پس از آغاز عملیات نظامی علیه هند در اوایل صبح امروز، که چندین پایگاه از جمله یک سایت ذخیره موشک در شمال هند را هدف قرار داد، روز شنبه جلسه‌ای را با بالاترین نهاد ناظر بر زرادخانه هسته‌ای خود تشکیل داده است.

ارتش هند پس از این حملات اعلام کرد که پاکستان با حملات پهپادی و استفاده از سایر مهمات در امتداد مرز غربی هند به تشدید تنش آشکار خود ادامه می‌دهد و طرح‌های دشمن خنثی خواهد شد.

پاکستان اعلام کرد که پیش از حمله، هند موشک‌هایی را به سه پایگاه هوایی از جمله یکی در نزدیکی اسلام آباد، پایتخت، شلیک کرده بود، اما پدافند هوایی پاکستان بیشتر آنها را رهگیری کرد.

ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد که نخست وزیر، جلسه‌ای را با مقامات فرماندهی ملی، نهادی عالی متشکل از مقامات غیرنظامی و نظامی که بر تصمیمات مربوط به زرادخانه هسته‌ای این کشور نظارت دارند، تشکیل داده است.

دو کشور که درگیر اختلاف طولانی مدت بر سر کشمیر هستند، از روز چهارشنبه که هند حملاتی را در داخل پاکستان علیه آنچه «زیرساخت‌های تروریستی» می‌نامید، انجام داد، روزانه درگیر بوده‌اند و پاکستان قول داد که تلافی کند.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار