مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: متخلف صید پرندگان شکاری به پرداخت بیش از سه و نیم میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.

باشگاه خبرنگاران جوان- حسن قاسم پور گفت: در پی دریافت گزارش مردمی در مناطق شهرستان نمین، محیط بانان یگان حفاظت محیط زیست استان موفق شدند متخلف صید پرندگان شکاری کمیاب و حمایت شده را دستگیر نمایند.

او افزود: متخلف مذکور در سال‌های گذشته نیز به جرم صید پرندگان شکاری کمیاب دستگیر و به پرداخت یک میلیارد و دویست و چهل میلیون ریال جزای نقدی و حبس تعزیری محکوم شده بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل تصریح کرد: پس از بازداشت این متخلف، پرونده آن بلافاصله برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع و پس از پیگیری‌ها و سیر مراحل قانونی و تایید در دادگاه تجدید نظر استان، برای دومین بار به پرداخت دو میلیارد و سیصد میلیون ریال جزای نقدی و حبس تعزیری محکوم شد.

قاسم پور با اشاره به اینکه صید بی‌رویه و قاچاق پرندگان شکاری به کشور‌های حوزه خلیج‌فارس نسل این گونه با ارزش را در معرض خطر انقراض قرار داده است افزود: با گشت و کنترل مستمر و پایش مناطق، با افرادی که مبادرت به خارج کردن حیات وحش از چرخه‌های اکوسیستمی نمایند به شدت برخورد خواهد شد.

او بیان داشت: پرندگان شکاری جزو گونه‌های در معرض خطر انقراض و حمایت شده بوده و دارای اهمیت جهانی می‌باشند و به همین دلیل قانونگذار محکومیت سنگینی برای متخلفان وضع نموده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: از همیاران و دوستداران محیط زیست و حیات وحش تقاضا داریم هرگونه شکار، زنده‌گیری و نگه‌داری غیرمجاز حیات وحش و پرندگان شکاری را از طریق شماره تماس ۳۳۷۴۰۰۸۵-۰۴۵ و یا سامانه ارتباطات مردمی حفاظت محیط زیست ۱۵۴۰ گزارش دهند.

منبع: روابط عمومی محیط زیست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.