به گفته استاندار گیلان در نشست ستاد بزرگداشت آیت‌الله العظمی بهجت فومنی (ره)، ایشان گوهر کم‌نظیر زمانه خود بود.

باشگاه خبرنگاران جوان - هادی حق‌شناس، استاندار گیلان امروز (یک‌شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه) در نشست مشترک نماینده ولی‌فقیه در استان با اعضای ستاد بزرگداشت آیت‌الله العظمی بهجت فومنی (ره)، ایشان را الگویی راهگشا برای جامعه و مسئولان دانست و گفت: سیره این عالم ربانی باید در تمامی محافل بازگو شود و همگان به ویژه مدیران، از آن الهام گیرند.

او بر ضرورت ترویج سیره علمی و عملی حضرت آیت‌الله العظمی بهجت فومنی (ره) تأکید کرد و با بیان اینکه یکی از مسئولیت‌های اساسی دولت، توجه جدی به دین، اخلاق، فرهنگ و اعتقادات مردم است، افزود: نقش دولت تنها در توسعه عمرانی و اقتصادی خلاصه نمی‌شود، بلکه ایفای مسئولیت در عرصه‌های فرهنگی و دینی نیز جایگاهی بنیادین دارد.

استاندار گیلان با اشاره به جایگاه رفیع این مرجع عالیقدر در تاریخ معاصر تشیع تصریح کرد: تکریم شخصیت‌هایی، چون آیت‌الله بهجت فومنی، وظیفه‌ای فرهنگی و دینی است، چرا که ایشان گوهر کم‌نظیر زمانه خود بود و در یک قرن اخیر، شخصیتی با این مرتبت علمی، عرفانی و معنوی در استان نداشته‌ایم.

شناسنامه واقعی گیلان، علمای آن هستند

حق شناس همچنین آیت‌الله بهجت فومنی را فخر عالم تشیع دانست و گفت: مردم ایران، گیلان را نه تنها به طبیعت و اقتصاد بلکه به داشتن عالمانی، چون آیت‌الله بهجت می‌شناسند. 

او با برشمردن ویژگی‌های اخلاقی آن فقیه عارف افزود: تواضع، ساده‌زیستی، خلوص، تقوا، سکوت حکیمانه، مراقبه دائمی، اهتمام به نماز اول وقت، مهربانی، دوری از تجمل و شهرت‌گریزی، همه از نشانه‌های برجسته شخصیتی ایشان بود که باید برای نسل امروز بازگو شود.

به گفته استاندار، بازگویی سیره زندگی حضرت آیت‌الله بهجت (ره) به ویژه در مجالس دینی، می‌تواند اثری عمیق و تربیتی بر دل‌ها و ذهن‌ها داشته باشد و چراغی برای مسیر خدمت مسئولان قرار گیرد.

حق شناس تصریح کرد: شایسته است بخش قابل توجهی از ظرفیت فرهنگی استان در راستای معرفی شخصیت، آثار و سیره عملی آن عالم بزرگوار به نسل جدید اختصاص یابد؛ چراکه نسل گذشته، او را از نزدیک درک کرده، اما این وظیفه ماست که پیام نورانی او را به آیندگان منتقل کنیم.

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

آیت‌الله محمدتقی بهجت فومنی ۲ شهریور ۱۲۹۵ شمسی در فومن چشم به جهان گشود. این عالم ربانی ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ در سن ۹۳ سالگی در قم دعوت حق را لبیک گفت و پیکر مطهرش پس از اقامه نماز توسط آیت‌الله جوادی آملی در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) به خاک سپرده شد.

منبع: روابط عمومی استانداری گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.