وزیر امور خارجه در مورد جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، گفت: مذاکرات در این دور جدی‌تر و صریح‌تر بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیرمحمد محمدیان - سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد جزئیات دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان در مسقط، گفت: مذاکرات در این دور نسبت به سه دور گذشته، جدی‌تر و صریح‌تر بود و از فضاهای کلی فاصله گرفته و وارد موارد جزئی‌تر شدیم.

عراقچی با بیان اینکه می‌توان مذاکرات را رو به جلو ارزیابی کرد، افزود: ما تصمیم گرفتیم که مذاکرات ادامه پیدا کند و برای دور بعدی مذاکره توافق شده است اما روز و محل آن بر عهده وزیر امور خارجه عمان گذاشته شد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مواضع ضد و نقیض طرف‌های آمریکایی در فضای عمومی و رسانه‌ای، کمکی به مذاکره نمی‌کند، متذکر شد: این موضوع از طرف ما مورد تاکید قرار گرفت که برداشت‌های متناقض رسانه‌ای اصلا مورد پذیرش ما نیست و این موضوع به مذاکرات خدشه وارد می‌کند و در صورت تکرار ما هم به ناچار با همان ترتیب رفتار خواهیم کرد.

عراقچی افزود: از نظر ما غنی‌سازی موضوعی است که حتما باید ادامه پیدا کند و مصالحه‌ای درخصوص آن وجود ندارد. ممکن است محدودیت‌هایی درخصوص ابعاد، اندازه، سطح و میزان آن به جهت اعتمادسازی در یک دوره‌ای قائل شویم اما اصل موضوع غنی‌سازی اصلا قابل مذاکره نیست.

وزیر امور خارجه گفت: همچنین منظور و مقصود ما از مذاکره رفع تحریم‌ها است و رفع تحریم‌ها در هر شرایطی یکی از پایه‌های مذاکره است و مورد توافق دو طرف قرار دارد.

عراقچی در پایان تاکید کرد: ما در موضوعات اختلافی بسیار به هم نزدیک شده‌ایم، یکدیگر را بهتر درک می‌کنیم و مواضع ما کاملا روشن است و ابعاد آن برای طرف مقابل کاملا شناخته شده و امیدوارم در ادامه پیشرفت بیشتری داشته باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Bakhtiyari
۰۷:۱۴ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
در صورتی که آمریکا و اروپا و چین و روسیه می‌توانند میلیاردها دلار از تجارت با ایران سود ببرند حتی ایران اگر به بمب اتم هم برسد چندان تهدیدی برای آنها نیست احمقانه است که آنان خود را درگیر چیزی کنند که ضربه بخورند و سودی نیابند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
چقدر ساده هست این عراقچی
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیمی
۰۴:۵۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
امریکابرای فراموشی جنایت اسراییل درفلسطین خوب راهی رانتخاب کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۳۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
واقع بین باشیم ایران از لحاظ نظامی و اقتصادی اصلا حریف آمریکا نیست و متاسفانه جنگ جز نابودی و عقب افتادگی هیچ پیشرفتی برای کشور نداره .فقط توافق کنین تا این ترامپ بره و دورش تموم شه و بعد با سیاست روز از نو روزی از نو .هرچی صلاح کشوره انجام بدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
مسخره ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
اونا دارن تهدید می کنن و....این بیچاره داره حرف از صراحت می زنه. احتمالا کسانی که ترکمانچای را امضا کردن و مذاکره کردن فکر می کردن دارن خدمت می کنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
ایران بایستی کار آمریکا و اسرائیل را در منطقه یکسره کند . چنانچه مذاکرات دستاورد مهم و قابل توجهی برای ایران نداشته باشد و تحریم‌ها لغو نشود ، ایران لازم است با حملات پیش‌دستانه، ابتکار عمل را از آمریکا بگیرد و اسرائیل و پایگاه‌های آمریکا و همچنین ناوهای جنگی آن را در خلیج فارس مورد حملات کوبنده و فوق سنگین قرار دهد و نابود کند ، حتی اگر جنگ تمام عیار در منطقه اتفاق بیفتد ، چونکه در غیر اینصورت ، آمریکا و اسرائیل هستند که این کار را با ایران انجام خواهند داد .
Belgium
ناشناس
۰۵:۴۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
این حرفها مال ۴۰ سال پیشه
فکنم ایشان مثل اصحاب کهف بعد از ۴۰ از غار اومده بیرون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
ملتو سرکار گذاشتین تمومش کنید بره شماها توافق نمی‌کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
این گفته یک بحث انحرافی است. دوباره دارند راه برجام را طی می‌کنند. غنی‌سازی اصل و فرع ندارد. یا باید با تمام وجوه آن باشد و یا حکایت شیر بی یال و دم و اشکم اینبار در قضیه غنی‌سازی تکرار خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
بالاخره ترامپ(شرابخوار) شما را مجبور به اطاعت ازآنها خواهند کرد وشما چاره ایی جز کرنش ندارید، درغیر این صورت باید وارد جنگ شوید وبعد هم، فاتحه؟؟ پس کُری کُری نخونید وچهره مثبت به خود نگیرید؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
این آدم و دوست دارانش پیش خودشان فکر میکنند.مردم چیزی نمیفهمند.ادعای سواد میکنند.همین العان آب نیست برقم قطع ونیست.در مصرف گاز زمستان مشکل داشتیم.بنزینم نیست .آن وقت با مقدار کم انرژی هسته ای تمام مشکلات حل میشه.آن وقت میخواند همین از مردم بگیرند.آخه مذاکره به چه قیمتی.به قیمت فشار به مردم.اگر هسته ای با قدرت ادامه بدیم.برق هسته ای بشه.ماشین مدرن تری بسازند.زمستان تابستان نیازی به گاز نیست.زندگی در همه زمینه ها گلستان میشه.دور کشور آب فراوان با هسته ای شیرین کنید،به مردم نگید نیست نیست...دروغ گو ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
46سال انرژی هسته ای بلای جان ملت وفقارت ملت شده انرژی هسته ای خق مسلم ماست ولی برق نداریم هسته ای ملت را فقیر کرد ولی خودش را غنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۲ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
اگر مذاکرات فعلی ایران و آمریکا به نتیجه به نفع ایران و لغو همه تحریم‌ها نینجامد ، ایران بایستی تمام پایگاهها و ناوگان و منافع آمریکا در منطقه را مورد حمله قرار دهد . اگر قرار باشد منطقه برای ایران ناامن باشد و مردم ایران در فشار اقتصادی تحریم‌ها باشند ، باید برای دیگران هم ناامن و بدون منفعت باشد . باید مثل یمن ، آمریکا را با زور و حمله نظامی از خلیج فارس و منطقه اخراج کرد و انتقام خون شهدا را گرفت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۳ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
مرگ بر آمریکا .
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۰:۰۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
خسته نباشید به تیم مذاکره کننده ایران اللخصوص وزیر امورخارجه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
دیپلماسی خنده تبدیل به دیپلماسی خنده دار شد
ایراد مسئله دو هفته دوری هست ظاهرا این دو هفته رو باید یه فکری کرد براش. به نظرم مواد نگهدارنده بزنید تاریخ انقضا دو هفته کمتر نشه
آخرین اخبار