ویدئویی از سران فرانسه، آلمان و انگلیس پربازدید شده که گمانه زنی‌ها درباره مصرف مواد مخدر توسط آنها را در سفر اوکراین افزایش داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - دولت مکرون پس از انتشار ویدئویی از قطاری که در آن مکرون، استارمر و مرتس سران فرانسه، انگلیس و آلمان در سفر اوکراین بودند، مجبور شد خود را توجیه کند.

وقتی خبرنگاران ناگهان وارد واگن شدند، مکرون سعی کرد چیزی را با احتیاط از روی میز بردارد که توسط برخی از تماشاگران به عنوان بسته‌ای حاوی مواد مخدر تعبیر شد. مرتس هم که در کنار او نشسته بود، شیء دیگری را برداشت که به قاشقی مخصوص برای مصرف این مواد تعبیر شده است.

در همین حال ریاست جمهوری فرانسه به آنچه که آن را یک کمپین هماهنگ اطلاعات نادرست خواند، شامل یک ویدئوی پربازدید که باعث ادعا‌هایی مبنی بر پنهان کردن یک کیسه کوکائین توسط امانوئل مکرون در هنگام سفر با قطار به اوکراین شد، پاسخ داده است.

الیزه در برنامه X با محکوم کردن این ادعا‌ها گفت: "وقتی وحدت اروپا آسیب می بیند، اطلاعات نادرست تا جایی پیش می‌رود که یک دستمال کاغذی ساده را مانند مواد مخدر جلوه می‌دهد. "

این پست به کلیپ کوتاهی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده بود اشاره داشت که مکرون را به همراه صدراعظم آلمان، فردریش مرتس و نخست وزیر بریتانیا، کی‌یر استارمر در کابین قطار در یک سفر شبانه از لهستان به اوکراین نشان می‌داد.

مقامات فرانسوی مدعی شدند که وسیله‌ای که مکرون در دست داشت کاملاً بی‌ضرر بوده و چیزی بیش از یک دستمال کاغذی که به شکل توپ پیچیده شده بود، نبوده است و گفتند که این ویدئو عمداً به اشتباه نمایش داده شده تا بی‌اعتمادی عمومی را برانگیزد. رسانه‌های فرانسوی نیز واکنش نشان دادند و گفتند مرتس یک همزن نوشیدنی ساده داشت.

کاخ الیزه مدعی شد: «این اخبار جعلی توسط دشمنان فرانسه، چه در خارج از کشور و چه در داخل، منتشر می‌شود. ما باید در برابر اطلاعات نادرست هوشیار باشیم.»

منبع: تی آر تی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار