تاریخ‌پژوه برجسته، داریوش شهبازی، با تحسین طرح کتابخانه‌های سیار، آن را اقدامی ارزنده در مسیر انتقال دانش و تحقق عدالت اجتماعی و فرهنگی در کشور دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، داریوش شهبازی، پژوهشگر نام‌آشنای حوزه تاریخ، در سخنانی با اشاره به اهمیت گسترش دسترسی عمومی به منابع علمی و فرهنگی، از نقش کتابخانه‌های سیار به‌عنوان ابزاری مؤثر در توسعه آگاهی و عدالت اجتماعی یاد کرد. وی اظهار داشت: «انتقال مفاهیم علمی و پژوهشی به سطح جامعه، به‌ویژه در مناطق دورافتاده و محروم، نقش مهمی در تعالی فکری مردم دارد و کتابخانه‌های سیار می‌توانند این نقش را به‌خوبی ایفا کنند.»

او با تأکید بر اینکه بسیاری از روستا‌ها و مناطق کم‌برخوردار از دسترسی به منابع علمی و فرهنگی محروم‌اند، افزود: «با توجه به گرانی کتاب و شرایط اقتصادی، تهیه منابع مطالعاتی برای بسیاری از مردم دشوار است. کتابخانه‌های سیار می‌توانند این خلأ را پر کرده و زمینه‌ای برای تحقق عدالت فرهنگی فراهم آورند.»

شهبازی این طرح را کاری عالی و به‌جا توصیف کرد و گفت: «کار کسانی که با راه‌اندازی این کتابخانه‌ها به انتقال دانش و فرهنگ می‌پردازند، بسیار ارزشمند است؛ چرا که نه تنها آگاهی را گسترش می‌دهند بلکه بذر عدالت را نیز در دل جامعه می‌کارند.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار