به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سفر مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۸ بستری بود که کردستان در تمامی زمینه‌ها توسعه و پیشرفت چشمگیری پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پریسا بهرامی -اکبر محمدی سفر ۸ روزه رهبر انقلاب اسلامی در ۲۲ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸ را طولانی‌ترین سفر رهبر انقلاب به استان‌های کشور نام برد ، اظهار کرد: در این سفر هزارو ۲۵۸ پروژه تعریف شد، با اعتبار ۸۳۲ میلیارد تومان بود.

وی افزود: پروژه‌های تعریف شده با توجه به جامعیتی که در استان وجود داشت در برنامه‌های مختلف اجرایی شد که شامل ۱۷ فصل و ۲۴ برنامه بود و این برنامه ها در حوزه اشتغال زایی محرومیت زدایی حوزه‌های مسکن و زیرساخت‌های فرهنگی و حمل و نقل و تمامی زیرساخت‌های بهداشت و درمان و زیرساخت‌های آموزشی نیز را در برداشت.

رئیس سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان افزود: طرح‌های کلیدی و کلانی که در سال ۱۳۸۸ کلید خورد و تمامی  آن طرح‌ها به بهره‌برداری رسیده است که  زمینه ساز توسعه اقتصادی استان بود یکی از شاخص‌ترین نماد این سفر ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کوثر است، و ساخت و بهره‌برداری این پروژه یکی از کی از پروژه‌های آبرومندانه استان که در حال حاضر  است.

محمدی با اشاره به حوزه درمان و بهداشت روستایی استان ، گفت: ساخت مراکز درمانی و بهداشتی در تمام روستاهای استان نیز از دستاوردهای سفر رهبر انقلاب بود بود.

وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای مهم اقتصادی را مجتمع پتروشیمی  سنندج بود و همچنین از افتتاح پتروشیمی شهرستان بیجار نیز نام برد و  احداث کارخانه لاستیک بارز و کلید خوردن فاز دوم آن نیز در دستور کار قرار خواهد را از برکات سفر رهبر انقلاب به استان را نام برد.

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان در ادامه گفت : در حوزه عمرانی می‌توان اشاره‌ای به آبرسانی به شهر سقز از سد چراغ ویس ، احداث سد عباس آباد بانه، افتتاح مجتمع‌های آبرسانی روستایی و همچنین آسفالت راه‌های روستایی نیز نا م برد . 

محمدی یکی دیگر از دستاورد های سفر رهبر انقلاب را احداث پارک علم و فناوری نام برد گفت: امروزه در  کردستان به مرحله شکوفایی رسیده است و با توجه مصوبه‌ای که سال گذشته در شورای برنامه‌ریزی استان داشته‌ایم فعالیت کارگاه‌های پارک علم و فناوری در ۱۷ هکتار زمین به آن اختصاص داده شده و میتوان فعالیت خود را به صورت گسترده‌تر ادامه خواهد داد.

وی در ادامه بیان کرد: سالن های ورزشی هزارو ۲۰۰ نفره برای اولین بار طی  سفر ریاست جمهوری در شهرستان‌ استان کلید خورد که زمینه ساز فعالیت بیشتر جوانان و ورزشکاران شهرستان خواهد بود، همچنین سالن ۶ هزار نفره ۲۲ گولان نیز پروژه‌ای بود که امروزه به بهره‌برداری رسیده است.

محمدی در ادامه بیان کرد بر اساس رایزنی های  که داشته‌ایم اعتباری که در سال ۱۳۸۸ اختصاص پیدا کرد و تا پایان سال ۱۴۰۳برای تمامی پروژ ها استفاده شده ، و  اخرین پروژه اجرایی شده دانشکده علوم قرآنی سنندج از هزارو ۲۵۸ پروژه است. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یکی از جنبه‌های شاخص و کلیدی سفر مقام معظم رهبری به استان را تدوین اصالت و فرهنگ بر مردم کورد بود، رهبر انقلاب در دیدارهایی که با بزرگان فرهنگ انقلاب داشته‌اند گفت: فرهنگ و اصالت کرد را در سطح های استان کشور و بین‌المللی آوازه آن را بلند پایه کردند، و  مجموعه‌ای از رویدادهای فرهنگی و هنری در استان در حال شکوفا شدن هستند که مردم سراسر کشور شهر سنندج را به عنوان شهر خلاق موسیقی شهر مریوان رابه عنوان شهر جهانی کلاش و ثبت منظره اورمانت و کردستان را ارای جشنواره‌های فرهنگی و هنری متعددی می‌شناسند. می‌توانند آثار سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.