رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران گفت: روابط عمومی‌ها و اهالی رسانه محافظان امید در جامعه هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی- نخستین نشست مدیران ارتباطات شهرداری‌های کشور «نما» با حضور الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، مسعود نصرتی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، حامد جعفرزاده مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، عبدالمطهر محمدخانی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در این نشست گفت: هر روز صبح مسیر مشخصی را در شهر طی می‌کنیم، اما واقعیت این است که دیگر در شهر‌ها زندگی نمی‌کنیم و از خیابان‌ها نمی‌گذریم؛ بلکه در پلتفرم‌ها زندگی می‌کنیم و از میان کمپین‌ها عبور می‌کنیم.

وی با اشاره به تأثیر روزافزون پلتفرم‌ها در شکل‌دهی افکار عمومی افزود: این کمپین‌ها اعم از تجاری، سیاسی و... به ما جهت می‌دهند که درباره چه موضوعی فکر کنیم و نگران چه باشیم.

محمدخانی با تأکید بر تغییر ماهیت کار روابط عمومی‌ها ادامه داد: اگر در گذشته، کارکنان روابط عمومی صرفاً خبر و تصویر تهیه می‌کردند، امروز به‌طور دائمی درگیر کمپین‌ها و پلتفرم‌ها هستیم. ضمن اینکه دشمنان و کشور‌های متخاصم نیز برای کاهش امید مردم نسبت به مسئولان دائما در حال عملیات هستند.

سخنگوی شهرداری تهران تصریح کرد: ما اهالی رسانه و روابط عمومی‌ها محافظان امید جامعه هستیم و باید هر روز به این بیندیشیم که چگونه از شعله‌های امید مردم محافظت کنیم.

نگهبانی از امید جامعه با ابزار‌های نوین، دانش روز و حرکت در مسیر تکنولوژی‌های ارتباطی

وی با اشاره به جایگاه حیاتی روابط عمومی‌ها افزود: نگهبانی از امید جامعه یک مسئولیت مقدس است؛ اما این مسئولیت نیازمند تجهیز به ابزار‌های نوین، دانش روز و حرکت در مسیر تکنولوژی‌های ارتباطی است. در شهرداری تهران اقدامات مختلفی در این زمینه آغاز شده و با همکاری مجمع شهرداران کلان‌شهر‌ها و کمیته ارتباطات تلاش می‌کنیم این مسیر را تقویت کنیم. امیدوارم این برنامه دو روزه نیز با همین رویکرد ادامه پیدا کند و بتواند زمینه‌ساز تحولی مثبت در حوزه ارتباطات و روابط عمومی در کشور باشد.

محمدخانی با اشاره به رویکرد حمایتی شهرداری تهران نسبت به دولت، تصریح کرد: در شهرداری تهران، کمک به دولت را نه یک تصمیم سلیقه‌ای، بلکه یک وظیفه قانونی و شرعی می‌دانیم. دغدغه اصلی شهردار تهران نیز همین است؛ اینکه هر جا بتوانیم، به دولت کمک کنیم تا این بار سنگین را به مقصد برساند و موجبات امید بیشتر در میان مردم فراهم شود.

تغییر مثبت ذهنیت ۵۳ درصد شهروندان نسبت به پایتخت دستاورد پویش «تهران دوست‌داشتنی»

رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران با اشاره به راه‌اندازی کمپین تهران دوست‌داشتنی افزود: از سال گذشته یک پویش کلان تحت این عنوان آغاز کردیم که هدف اولیه آن، تغییر تصویر ذهنی مردم از پایتخت و تقویت برندینگ شهری تهران بود. این کمپین ۳۶۰ درجه، تمام حوزه‌ها را پوشش می‌دهد؛ از اکران‌ها و تبلیغات محیطی گرفته تا برنامه‌های رسانه‌ای، رویداد‌ها و پوشش تلویزیونی. طبق پیمایش انجام‌شده در اسفندماه، حدود ۶۷ درصد شهروندان تهرانی با این پویش آشنا بودند و ۵۳ درصد نیز اعلام کردند که ذهنیت بهتری نسبت به تهران پیدا کرده‌اند.

محمدخانی ادامه داد: هدف ما در مرحله اول این پویش، برندسازی پایتخت جمهوری اسلامی ایران بود و در گام بعدی به معرفی اقدامات مدیریت شهری تهران پرداختیم. نتایج این پیمایش نشان داد که این پویش در مسیر درستی قرار دارد و اثرات مثبتی بر افکار عمومی گذاشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سریال تلویزیونی یزدان که از شبکه سه سیما در حال پخش است، گفت: برای نخستین بار، مدیریت شهری تهران اقدام به ساخت یک اثر نمایشی با محوریت مسائل شهری کرده است. در این سریال، موضوعاتی همچون فعالیت شهربانان، ساماندهی دست‌فروشان، آسیب‌های اجتماعی، گرمخانه‌ها و عملکرد شهرداری‌ها با نگاهی منصفانه و دقیق به تصویر کشیده شده‌اند. تاکنون ۶ یا ۷ قسمت از این مجموعه پخش شده است. سریال یزدان هرشب ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه سه روی آنتن می‌رود.

برگزاری نمایشگاه تهران ۱۴۰۴ با تاکید بر ایده‌های تعاملی و فناوری دیجیتال

سخنگوی شهرداری تهران همچنین درباره برگزاری نمایشگاه تهران ۱۴۰۴ گفت: این نمایشگاه، روایتی از یک شهر دوست‌داشتنی است. هرچند ساختمان بلدیه به‌طور رسمی افتتاح نشده، اما از ظرفیت این مجموعه برای برگزاری این رویداد استفاده شده است. تلاش کرده‌ایم این نمایشگاه از حالت سنتی فاصله بگیرد و برای طیف‌های مختلف مخاطب جذاب باشد.

وی افزود: در طراحی این نمایشگاه، بر استفاده از ایده‌های تعاملی و فناوری دیجیتال تمرکز کرده‌ایم تا مخاطب نه‌تنها بیننده، بلکه مشارکت‌کننده در انتقال پیام‌ها باشد. نمایشگاه شامل هفت گذر است که هرکدام به یک موضوع کلان در مدیریت شهری می‌پردازند؛ محیط زیست، حمل‌ونقل، برقی‌سازی ناوگان شهری و سایر دستاورد‌های کلیدی مدیریت شهری در این دوره را از موضوعات مدنظر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار