رئیس رسانه ملی، صداوسیما را یکی از اضلاع مهم و حساس در مدیریت حوادث مختلف دانست و تأکید کرد که به دست گرفتن روایت اول در حوادث و بحران‌ها از مهم‌ترین اهداف رسانه ملی است.

باشگاه خبرنگاران جوان - پیمان جبلی در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس ضمن همدردی دوباره با حادثه‌دیدگان و قدردانی از همکاران ساعی و کوشای مرکز صداوسیمای خلیج فارس برای پوشش رسانه‌ای این رخداد تلخ، گفت: آنچه که برای رسانه ملی اهمیت داشت مدیریت افکار عمومی با استفاده از هم‌افزایی و کار مشترک میان همه دستگاه‌های اجرایی بود. 

وی افزود: در این حادثه، مردمی به‌وسعت همه ایران نگران بودند. مدیریت افکار عمومی، انتشار بموقع اخبار و جلوگیری از شایعات نادرست با تلاش همکاران صدا وسیما محقق شد.

رئیس رسانه ملی به پشتوانه تجارب صداوسیما در دوران تحول و در زمان بروز حوادثی چون شهادت آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور دولت سیزدهم و حوادث منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: این اندوخته‌ها در مدیریت بحران و به دست گرفتن روایت اول، یاری‌رسان بودند.

جبلی تأکید کرد که به دست گرفتن روایت اول در حوادث و بحران‌ها از مهم‌ترین اهداف رسانه ملی است. مدیریت بحران انفجار بندر شهید رجایی نیز در سطح ملی و بین‌المللی موفقیت‌آمیز بود.

منبع:  روابط‌عمومی رسانه ملی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۰ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
روایتهای شما هم که همه مستند و مو لا درزش نمیره خخخخخخخ
Sweden
ناشناس
۱۴:۲۸ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
روایت اول بندر شهید جایی یا قطع نامه .
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۵۸ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
سلام
برنامه 9 برنامه آموزشی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۱۲:۳۶ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
ما بودیم پس بعد از انفجار بندر برنامه شاد و ظنر پخش می کردیم