نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با شناسه دار شدن محصولات، تمامی مشخصات تولید نظیر سم و کود مصرفی درج می‌شود که در این صورت دیگر شاهد مطرح شدن شایعات نخواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: در حال حاضر هندوانه در مناطق جنوبی تولید می شود که به سبب شرایط اقلیمی مساعد، نیازی به مصرف بالای نیترات نیست که منجر به  باقی مانده بالا در تولید شود.

وی با تاکید بر شناسنامه دار شدن تولید محصولات افزود: با شناسنامه دار شدن تولید،  شناسه های قانونی برای تولید و جمع آوری و عرضه خواهیم داشت که براین اساس انتظار می رود هرچه سریع تر بیمه فراگیر شود چراکه نیترات بالای محصول، بهره وری کاهش می یابد.

شادلو ادامه داد: با توجه به قیمت بالای کود شیمیایی و اثرگذاری در بهره وری تولید و کیفیت محصول، بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران گفت: با وجود آزمایشگاه متعدد، ظرف کمتر از یک هفته جواب آزمایش مشخص می شود چراکه متاسفانه بازنشر ویدیو بالابودن نیترات در هندوانه، فضا را متشنج کرده است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۷ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تمام ابهای زیرزمینی رو کردن هندونه و صادر کردن به ترکیه و کشورهای عربی،سفره های اب زیرزمینی کلا خالی شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۹ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
هندونه کیلویی 10تومن یه مشکلی داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۴ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
آبی دیگه نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
شایعه نیست.عین ‌‌واقعیته
Iran (Islamic Republic of)
فرهاد
۱۷:۴۹ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دقیقا باید مشخص شود که این محصول از کجا آمده ومردم استفاده کنند درتمام کشورباید ناظر باشد تمام مزارع در روستا و... بازرسی شوند
Germany
ناشناس
۱۷:۳۸ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
نه بابا آدماش شناسنامه درست و درمون ندارن یک لوازم یدکی فقط کارتن شناسنامه داره توش معلوم نيست چه چیزی است صیفی جات پرورش یافته جنوب تهران که یا با فاضلاب خام یا فاضلاب تصفیه شده دارای نیترات و مود شوینده غیر قابل تصفیه هستند. سبزی خوردن با فاضلاب خام پرورش میدن نمی‌توانید جلویش را بگیرید. شناسنامه هم براش درست می‌کنید؟
United States of America
ناشناس
۱۶:۳۸ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
اینا با آب فاضلاب ابیارییییییی مردم نمیگیرین شما خوتون میگین هندوانه نخورید سرطان زاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۵ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
من امسال اصلا هندوانه نخریدم
آخرین اخبار