به گفته جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران، کانون همه فعالیت‌های این نهاد خدمت به مردم بوده و طی یک دهه گذشته، ۷۶ هزار و ۹۴۳ پروژه عمرانی در مناطق محروم مرزی به سرانجام رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی - سردار مجیدرضا حسن‌زاده در مراسم تجلیل از جهادگران عرصه خدمت با اشاره به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه جهاد و خدمت‌رسانی اظهار داشت: امروز عزت، عظمت و شوکت جمهوری اسلامی ایران، مایه افتخار و سربلندی ملت است.

وی گفت: در آستانه سوم خرداد و سالگرد شهادت شهیدان خدمت، به‌ویژه شهید سید ابراهیم رئیسی، باید به افتخارات بزرگ سرزمین مجاهدت‌های خاموش اشاره کرد که به همت رزمندگان اسلام و مجاهدان انقلاب رقم خورده است.

سرپرست قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه اظهار کرد: در سال گذشته ۹۸ کارگاه احداث و تجهیز شده و طی سال‌های گذشته بیش از ۳۲ هزار سری جهیزیه و لوازم منزل میان زوج‌های جوان توزیع شده است.

سردار حسن‌زاده همچنین از احداث بیمارستان‌های سیار در مناطق محروم به‌عنوان یکی از خدمات مهم این نهاد یاد کرد و گفت: بیش از ۸ هزار واحد مسکونی نیز در این مناطق ساخته شده است.

وی بیان داشت: در حوزه آبرسانی نیز، اقدامات جهادی برای رساندن آب شرب سالم به روستا‌ها در دستور کار قرار گرفته و به‌ویژه در استان کردستان با همکاری مسئولان استانی، بیش از ۵۰۸ کیلومتر لوله‌گذاری برای ایجاد شبکه پایدار آب شرب بهداشتی انجام شده است.

سرپرست قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه در پایان اظهار امیدواری کرد که با تداوم این حرکت‌های جهادی، خدمت‌رسانی به مردم به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار با سرعت و کیفیت بیشتری ادامه یابد.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  هم با بیان اینکه مشکلات قشر کمیته امداد و بهزیستی باید بیش‌از این مورد توجه قرار گیرد افزود: مانعی برای خدمت رسانی به مردم کردستان وجود ندارد و مدیران باید از میز و منصب و مسئولیت خود برای خدمت رسانی به مردم استفاده کنند و به آنها منفعت برسانند.

سردار سرتیپ پاسدار ضیاء‌الدین حزنی عنوان کرد: گروه‌های جهادی با افزایش اطلاعات خود از تمامی موقعیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در روستاها، بهتر میتوانند در خصوص محرومیت زدایی روستا‌ها قدم بردارند.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان هم اظهار کرد: پارسال، بیش از ۲هزار و ۷۰۰ فعالیت عمده جهادی در راستای محرومیت‌زدایی توسط جهادگران استان انجام شده و بیش از ۶۰۰ صندوق قرض‌الحسنه نیز توسط بسیج سازندگی راه‌اندازی شده است.

سردار جمشید رضایی با اشاره به تکمیل پروژه‌های آبرسانی، آسفالت حیات مدارس، واگذاری قیر رایگان برای آسفالت ۶۹کیلومتر جاده در ۲۰ روستا، تهیه و توزیع هزار قلم کالای اساسی، اهدای سه هزار و ۵۰۰ رول ایزوگام به مساجد ومدارس، اجرای طرح‌های حمایتی در حوزه معیشت، به‌عنوان بخشی از اقدامات شاخص بسیج سازندگی نام برد.

معاون سیاسی امنییتی استاندار کردستان هم با اشاره به تداوم آثار و برکات این سفر، از تلاش‌های سپاه پاسداران، جهادگران و نهاد‌های خدمت‌رسان برای رفع مشکلات روستا‌ها تقدیر کرد.

علی اکبر ورمقانی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی کردستان را «سرزمین مجاهدت‌های خاموش و اصالت و فرهنگ» نامیدند و این تعبیر همچنان الهام‌بخش فعالیت‌های جهادی در منطقه است.

وی با قدردانی از خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌ویژه فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان در عرصه خدمت‌رسانی افزود: بیانات رهبر معظم انقلاب درباره جهاد سازندگی، بار دیگر افتخار جهادی بودن را در ما زنده کرد چرا که در سال‌های نخست انقلاب، در شرایطی که نیرو‌های سپاه و ارتش در برابر دشمنان ایستادگی می‌کردند، جهادگران نیز در روستا‌ها به خدمت‌رسانی مشغول بودند و این روحیه جهادی اکنون در میان بسیجیان و جهادگران امروز نیز ریشه دوانیده است.

امام جمعه موقت سنندج با اشاره به امنیت پایدار کشور در سایه تلاش نیرو‌های نظامی و انتظامی، بر ضرورت توجه جدی به مسائل اقتصادی و تقویت فرهنگ جهادی در جامعه تأکید کرد.

ماموستا سید احسن حسینی  اظهار داشت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از یک امنیت پایدار برخوردار هستیم که نتیجه خدمات بی‌وقفه نیرو‌های نظامی و انتظامی است، اما در کنار این امنیت، باید معیشت پایدار را نیز برای مردم فراهم کنیم.

امام جمعه موقت سنندج با اشاره به خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نهاد‌های انقلابی، این تلاش‌ها را محسوس و ستودنی دانست و افزود: برای پایداری کشور، توجه به وضعیت اقتصادی و معیشت مردم امری ضروری است و باید با گام‌های استوار در مسیر رفع مشکلات اقتصادی حرکت کنیم.

 مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان به تشریح اقدامات بسیج سازندگی پرداخت و اظهار داشت: اهدای ۵۵ دستگاه ویلچر برقی اتوماتیک و ۳۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان بی‌بضاعت اهدا می‌شود

سرهنگ اکبر اسماعیلی افزود: در کردستان بیش از ۱۵ هزار جهادگر در قالب هزار و ۵۰۰ گروه در عرصه‌های کشاورزی، دامپروری، پزشکی و عمرانی فعالیت می‌کنند و خدماتشان قابل تحسین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.