مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از نشان دار بودن ۴۰۰ زوج نابارور در استان برای پوشش هزینه‌های درمان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - اربابی مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: شرایط بیمه شدن افراد از آحاد مختلف جامعه در بیمه سلامت فراهم است.

او با اشاره به بیمه مادران باردار و شیرده تا ۵ سالگی فرزند، افزود: براساس آزمون وسع، بیمه این افراد انجام می‌شود.

اربابی با بیان اینکه خدمات آزمایشگاهی، سونوگرافی و پزشکی مادران باردار تحت پوشش بیمه سلامت است، اظهار کرد: در بخش خصوصی تعرفه دولتی پرداخت می‌شود و ما به التفاوت برعهده فرد است و در بخش دولتی نیز ۳۰ درصد تعرفه بر عهده بیمه شده است و ۷۰ درصد از سوی بیمه پرداخت می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی بیان کرد: برای دهک‌های مورد حمایت ۸۵ درصد هزینه‌ها برعهده بیمه سلامت است و اگر کسی با نظام ارجاع تحت پوشش بیمه باشد، تخفیف‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

او با بیان اینکه بسته‌های ویژه‌ای برای خانواده‌هایی که دارای فرزند نیستند نیز در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: افرادی که بیش از یک سال از ازدواجشان گذشته و فرزنددار نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به پزشک زنان یا اورولوژی و در صورت تشخیص ناباروری نشاندار شوند تا در بخش دولتی و عمومی دولتی ۹۰ درصد هزینه‌ها از سوی بیمه پرداخت شود و در بخش خصوصی ۷۰ درصد برعهده بیمه است.


بیشتر بخوانید


اربابی عنوان کرد: اگر مادر بالای ۳۵ سال باشد و پس از ۶ ماه از ازدواج فرزنددار نشده باشد می‌تواند برای نشان دار شدن اقدام کند و اگر کسی پس از ۲ سال از بارداری نتواند دوباره باردار شود، مورد حمایت قرار می‌گیرد و شرط حمایت، نشان دار شدن است.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی ادامه داد: ۴۰۰ مورد نشان دار نابارور در استان وجود دارد که حدود ۲۵۰ مورد خدمات خود را از مرکز رویش دریافت کرده‌اند و در برخی موارد، بارداری انجام شده است.

او گفت: خدمات ناباروری تا ۳ بار در سال پوشش داده می‌شود و در خارج از استان نیز امکان خدمات دهی وجود دارد و محدودیتی وجود ندارد. همچنین نشان دار شدن می‌تواند در استان دیگری صورت گیرد.

اربابی اظهار کرد: طبق آمار‌ها ۱۵ درصد ازدواج‌ها می‌تواند نابارور باشد و جمعیت مراجعه کننده به مراکز درمانی به اندازه این درصد نیست و کمتر از درصد اعلامی است که زوجین می‌توانند نسبت به دریافت خدمات اقدام کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی بیان کرد: هزینه‌های مربوط به زایمان طبیعی در بیمارستان‌ها از سوی بیمه پرداخت می‌شود و برای بیماران رایگان است، اما هزینه اصلی آن که بیمه پرداخت می‌کند حدود ۱۰ میلیون تومان است. این مورد یکی از مشوق‌های زایمان طبیعی است، زیرا سزارین تبعاتی را برای بیمار دارد و می‌تواند در بارداری‌های بعدی موثر باشد.

او گفت: مشوق‌هایی برای زایمان بی دردی نیز وجود دارد و روند زایمان طبیعی در استان رو به افزایش است.

اربابی تصریح کرد: از امسال برای تمدید بیمه روستائیان آزمون وسع گرفته می‌شود و دهک‌های یک تا ۵ بیمه رایگان دارند و مابقی دهک‌ها باید مبلغی را پرداخت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.