به گفته رئیس پلیس راهور خراسان جنوبی ۳۴۰ خودروی دارای تخلفات متعدد حادثه ساز در سطح استان در یک هفته گذشته توقیف شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمدعلی سجادی - سرهنگ رضایی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: در یک هفته گذشته ۱۶ هزار و ۹۹۶ خدمت از سوی پلیس راهور استان به مردم ارائه شد.

او با اشاره به اینکه این خدمات شامل شماره گذاری، صدور گواهینامه، اجرائیات و رسیدگی به تصادفات بوده است افزود: همچنین با اهدای شاخه گل و کلاه ایمنی از. ۱۰۰ راننده قانونمند تجلیل شد.


بیشتر بخوانید


سرهنگ رضایی اظهار کرد: طی این مدت ۳۴۰ وسیله نقلیه دارای تخلفات متعدد حادثه ساز در معابر شهری خراسان جنوبی توقیف شده و ۹۷۳ تخلف نیز اعمال قانون شده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی با اشاره به معرفی ۲۶ راننده متخلف به مراجع قضایی بیان کرد: اجرای طرح برخورد با خودرو‌های دارای پلاک ناخوانا و مخدوش و دارای صدای ناهنجار و چراغ زنون با اعمال قانون و رفع نقص ۹۶۳ وسیله نقلیه از دیگر اقدامات پلیس در یک هفته گذشته بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.