
باشگاه خبرنگاران جوان _ منصور انصاری گفت: پرونده ورود ۷۰ دستگاه ماشین لباس شویی و ۶۸۷ دستگاه انواع تلویزیون به ارزش ۵۸ میلیارد و ۷۹۸ میلیون ریال که قبض و حواله آن در سامانه صادر نشده بود در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارزش تعزیرات حکومتی شهرستان چابهار رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده و تایید ثبت نشدن کالاها در سامانه جامع انبارها، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۱۴ میلیارد و ۶۹۷ میلیون ریال معادل یک چهارم ارزش کالای کشف شده جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: پلیس آگاهی شهرستان چابهار در بازدید از یک انبار شخصی در خارج از انبارهای منطقه آزاد چابهار این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.
منبع تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان