دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: آنچه امروز در غرب به عنوان بحران هویتی زنان مطرح است، حاصل دوری از نقش‌های اصیل مادری و همسری است.

باشگاه خبرنگاران جوان- حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری امروز در آئین پایانی سومین مهرواره کوثرانه در اردبیل، با بیان اهمیت خانواده در فرهنگ ایرانی و اسلامی گفت: مهرواره کوثرانه با محوریت خانواده و تأکید بر موضوع عفاف و حجاب، مصداقی روشن از حرکت فرهنگی و تمدن‌ساز در مسیر جهاد تبیین است.

او با اشاره به تلاش جریان‌های غربی برای تضعیف بنیان خانواده افزود: آنچه امروز در غرب به عنوان بحران هویتی زنان مطرح است، نتیجه دوری از نقش‌های اصیل مادری و همسری است در حالی که در فرهنگ ایرانی، اسلامی زن محور خانواده و نقش‌آفرین در تاریخ تمدن بوده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با مرور تاریخی نقش زن در تمدن‌های ایران باستان و سپس در اسلام گفت: زن در فرهنگ اسلامی نه تنها از جایگاه اجتماعی برخوردار است بلکه حضور او در خانواده به عنوان مادر و همسر رکن اصلی رشد جامعه محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام طاهری افزود: از زنان مؤثر تاریخ مانند حضرت خدیجه (س)، حضرت فاطمه زهرا (س)، حضرت زینب (س)، بی‌بی شهربانو تا بانوان معاصر، همگی نشان‌دهنده پیوستگی نقش زن در جامعه و خانواده هستند.

او با انتقاد از نگاه ابزارگرایانه غرب به زن افزود: در نگاه اسلامی زن و مرد مکمل یکدیگر در تشکیل خانواده هستند و اسلام با حفظ کرامت زن، او را در جایگاهی قرار داده که بتواند هم در خانواده و هم در جامعه تأثیرگذار باشد.

حجت‌الاسلام طاهری با تأکید بر اینکه فعالیت اجتماعی از حقوق زنان است، افزود: اسلام زن را موجودی اجتماعی می‌داند و به همین دلیل برای حضور او در جامعه، حجاب را تعریف کرده است.
او در ادامه تصریح کرد: هنر تمدن ایرانی و اسلامی در آن است که می‌تواند میان مسئولیت‌های اجتماعی زنان و نقش‌های مادری و همسری، توازن و هماهنگی ایجاد کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تجلیل از نقش هنر در انتقال مفاهیم عمیق فرهنگی، مهرواره کوثرانه را نمونه‌ای موفق در بهره‌گیری از زبان هنر برای تبیین جایگاه خانواده و زن در تمدن اسلامی دانست و افزود: چنین حرکت‌هایی باید تقویت شده و به عنوان الگو در سطح ملی توسعه یابد.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.