نشست مشترک ناصر امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران با حضور مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱ در ناحیه ۳ منطقه ۱۱ برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، جلسه هماهنگی و بررسی مشکلات محله سلامت ناحیه ۳ منطقه ۱۱ شهرداری تهران با حضور ناصر امانی عضو شورای شهر تهران، مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱ و جمعی از معاونین و معتمدین محله سلامت برگزار شد. 

امانی ضمن مروری بر گزارش بازدید انجام شده از محله سلامت واقع در منطقه ۱۱ شهرداری تهران که در تیرماه سال ۱۴۰۳ انجام شده است، گفت: در آن زمان لیستی از مشکلات آن منطقه تهیه شده است که اکنون فرصت خوبی برای بررسی آن از این منظر است که آیا این مشکلات حل شده است یا خیر؟ 

وی ادامه داد: ناحیه ۳ منطقه ۱۱ با داشتن ۶ محله بزرگترین ناحیه است و یک سوم جمعیت منطقه یعنی ۱۰۰ هزار نفر در این ناحیه زندگی می‌کنند. از این تعداد، حدود ۲۰ هزار نفر در محله سلامت زندگی می‌کنند که بخشی از آنها از هم وطنان آشوری هستند. همانطور که مستحضرید منطقه ۱۱ در رتبه سوم بیشترین بافت فرسوده است و بیش از ۵۰ درصد بافت محله سلامت فرسوده است که لازم است برنامه‌های جدی برای نوسازی این بافت صورت بگیرد. نکته دیگر، حضور شرکت دخانیات در مراکز منطقه ۱۱ است که در محله سلامت قرار گرفته و سبب ایجاد بن بست در معابر اصلی است و یکی از موانع اصلی توسعه و تامین سرانه‌های منطقه شده است. تلاش کردیم این مجموعه جز سرانه خدمات شهری قرار بگیرد و ظاهراً مجموعه‌ای خارج از تهران ساخته شده است، اما تاکنون موفق به جابه‌جایی آن نشده‌اند. 

امانی بیان کرد: علاوه براین، این محله مشکل تیر برق هم دارد و این تیر‌ها تبدیل به مانعی برای عبور و مرور شهروندان شده است. این منطقه دو مشکل دیگر هم دارد؛ یکی جولان موش‌ها و عدم موفقیت راهکار‌های فعلی جهت کنترل یا کاهش حیوانات موذی و دیگری روان بودن فاضلاب در برخی معابر منطقه و بوی تعفن ناشی از آن است. علت اصلی این موضوع، از یکسو عدم اتصال تعداد زیادی از منازل به فاضلاب شهری و از سویی دیگر عدم لایروبی مناسب توسط پیمانکار خدمات شهری است. مشکل بعدی، عدم آبیاری به موقع فضای سبز محله است که منجر به خشک شدن درختان شده است. باید درباره این موضوع چاره اندیشی شود. تنها یک بوستان در این محله داریم و آنهم بوستان رودکی است؛ به عبارت دیگر، سرانه فضای سبز محله بسیار کم است. اماکن ورزشی منطقه نیز عمدتا گران است. مورد بعدی عدم استاندارد بودن و ضرورت مناسب‌سازی پیاده‌رو‌های منطقه است. تقریبا می‌توان گفت که اکثر خیابان‌های اصلی شهر پیاده رو مناسب ندارند. سرانه آموزشی منطقه نیز کم است و بسیاری از مدارس به دلیل عدم حمایت آموزش و پرورش دارای ضعف‌های جدی است. 

وی با اشاره به وضعیت مطلوب حمل و نقل عمومی در این محله گفت: در زمینه اتباع، این محله مشکلی ندارد و وضعیت خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی برقراری است؛ به طوری که اهالی منطقه فاصله کمی تا دسترسی به حمل و نقل عمومی دارند. البته به دلیل بافت فرسوده بسیار زیاد، امکان تردد اتوبوس در بسیاری از نقاط وجود ندارد. 

عضو شورای شهر تهران با جمع بندی موارد ذکر شده به ۶ خواسته اصلی مردم اشاره کرد و گفت: خواسته‌های اصلی مردم ۶ مورد بود؛ یک، تعیین تکلیف شرکت دخانیات؛ به ویژه آنکه اکثر سوله‌های آن غیرفعال هستند. دوم، پیاده‌رو سازی و بهسازی معابر اصلی محله؛ سوم، مبارزه موثر با جمعیت زیاد حیوانات موذی و کنترل جمعیت موش‌ها. چهارم، اتصال به شبکه فاضلاب و جلوگیری از ریختن آن در سطح معابر؛ پنج، جمع آوری سوله‌های مزاحم و شش، تعیین تکلیف تملک پارکینگ خیابان خرمشهر. البته لازم به ذکر است که در بودجه سال ۱۴۰۴، شهرداری هیچ بودجه و اعتباری برای تملک مجموعه دخانیات و ملک وسیع پارکینگ خیابان خرمشهر پیش‌بینی نکرده است.

در بخش دیگری از این جلسه، مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱ گفت: درخصوص شرکت دخانیات، کار‌های زیادی انجام شده و همچنین کلیپی از مشکلاتی که این کارخانه برای مردم ایجاد کرده است تهیه کردیم که به زودی پخش خواهد شد. در موضوع پسماند نیز باید بگویم که معضل اساسی با پیمانکار پسماند داریم و قرار شد این پیمانکار عوض شود. 

وی از افتتاح ۲ بوستان در سطح ناحیه ۳ شهرداری منطقه ۱۱ خبر داد و گفت: در ناحیه ۳، دو بوستان جدید به نام بوستان چنگیزی و دامپزشکی تا آخر امسال به بهره‌برداری می‌رسد و در ناحیه ۲ هم که اصلا بوستان نداریم و قرار است طی یک تفاهم نامه با اوقاف، زمین آنها را گرفته و تبدیل به بوستان کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار