دنیامالی که برای شرکت در اجلاس وزرای ورزش کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای به شهر هاربین چین سفر کرده، با استقبال معاون وزیر کشور چین وارد این شهر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس وزرای ورزش کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای به شهر هاربین چین سفر کرده، با استقبال معاون وزیر کشور چین وارد این شهر شد.

 دنیامالی پس از ورود به شهر هاربین چین به همراه سایر میهمانان، از موزه شهر یخی هاربین بازدید کرد.

در این بازدید، روند توسعه ورزش‌های برفی و یخی در چین و همچنین ظرفیت‌های گردشگری زمستانی شهر هاربین برای هیأت‌های شرکت‌کننده به نمایش گذاشته شد.

همزمان با این برنامه، مدیران کل امور بین‌الملل و دفتر برنامه‌ریزی و نظارت وزارت ورزش و جوانان کشورمان در نشست کارشناسی اجلاس حضور یافتند و با نمایندگان سایر کشور‌ها به تبادل نظر پرداختند.

دنیامالی امروز دیدار‌های دوجانبه‌ای با تعدادی از وزرای ورزش کشور‌های مختلف عضو سازمان خواهد داشت و فردا صبح در نشست اصلی اجلاس به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

منبع: وزارت ورزش و جوانان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار