به گفته سمیه رفیعی، در برنامه هفتم خیلی از مسائلی که در حوزه مدیریت آب به آن کمتر توجه شده و نقش اساسی در مدیریت ناترازی‌ها دارد، توجه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی درباره تعهدات برنامه هفتم و وضعیت مدیریت آب و ناترازی‌ها در این بخش اظهار کرد:  اتفاقا وضعیت مدیریت آب در برنامه هفتم تحول و جهش مثبت فوق العاده‌ی داشته، خیلی از مواردی که در حوزه مدیریت آب به آن کمتر توجه شده و نقش اساسی در مدیریت ناترازی‌ها و جلوگیری از ناترازی‌ها داشه در این برنامه دیده شده است.

به گفته سمیه رفیعی، در فصل هشتم برنامه هفتم که داری ۵ ماده و ۲۲ بند است در حوزه مسائل آب خیلی جدی به مدیریت آب‌های  نا متعارف، آب مجازی، استفاده از فناوری‌های نوین برای کاهش پرتی آب و سایر مسائل پرداخت شده است. اما این که بگوییم دقایقا مسئول آب کیست باید از وزارت نیرو نام ببریم.  

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت:، اما معمولا پیمانکار‌ها هستند که مدیریت آب را در کشور ما تعین می‌کنند. پیمانکار‌هایی که   پروژه‌ها و و سازه‌های بزرگ را ایجاد کرده‌اند. فارق از آن که بدانیم حکمرانی منسجم ما در حوزه مدیریت آب چگونه است.

وی دباره نقش مدیریتی وزارت نیرو و نظارتی مجلس شورای اسلامی گفت: تقریبا با هم در عدم نظارت و عدم پیگیری فصل مشترک داریم. آن جایی که باید ورود پیدا کنیم باید محکم‌تر باشیم و متاسفانه مجلس و وزارت نیرو و دولت حرکت خاصی در این زمینه نکرده‌اند. متاسفانه  حتی در رسانه‌ها نیز له آن پرداخته نشده است.

رفیعی تاکید کرد: ما طبق قوانین بالا دستی مسئول مدیریت آب هستیم و در نتیجه نباید نگاه درآمد زا داشته باشیم، اما در فصل بودجه این را نمی‌بینم و بخشی از درآمد‌های خود را از آب فروشی در می‌آوریم که این را همه هم می‌دانند. دلیل هم این است که  نمی‌دانیم چگونه پول وزارت خانه‌ها را در بیاوریم. نکاتی داریم که اصلاح کردن آنها همت می‌خواهد.

وی ادامه داد: ۱۲۸ پروژه و یا کلان پرژه‌ای داریم که مطالعات نیاز سنجی آن کامل نیست. این طرح‌ها می‌شود اثر ناکار آمدی برای مردم و مدیریتی در آن نیست و بابت آن بودجه تعلق می‌گیرد و دریغ از آن که اینها پیشرفتی داشته باشد و فلسفه اش اصلا مشخص نیست.

رفیعی گفت:‌ متاسفانه خیلی از این پروژه‌ها تنها برای بودجه گرفتن است و البته برای آنها اعلام جرم هم شده و باید دست افرادی را در این زمینه‌ها کوتاه کرد. مسائلی مانند ناترازی آب و برق یک شبه به وجود نیامده. اینها در طول ساله‌ها این گونه شده. زمانی که می‌خواهیم در برنامه هفتم برخی از این اصلاحات را ایجاد کنیم با سختی‌هایی برای مصوب کردن آنها مواجه شدیم که البته اکنون این ایرادات اصلاح شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
از دوران ستم شاهی به جا انده .‌ تقصیر اونا بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
اتفاقا یکساله به وجود آمده خانم!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
توی شهرستان ما به علت فروش آب به خونه باغ ها توسط سازمان آب
آب شهری بسیار ضعیف به خونه ها میرسه هیچ کس هم پاسخ گو نیست.این هم یک نوع دزدی سازمان آب هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
بله چون تو خواب بودید مثل الان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۸ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
خانم رفیعی سخن بدون استدلال نگید
یعنی قبلا هم مثل الان در تمام فصول برق می رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین اخبار