گری لینکر به تلاش رسانه‌ای برای مردم فلسطین شهرت دارد و بار‌ها با اقدامات مختلف، توجه رسانه‌ها را به حوادث تلخ غزه جلب کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیکخوی متین - کمتر از یک هفته است که از فینال جام حذفی انگلیس می‌گذرد و فصل فوتبال انگلیسی‌ها یکشنبه آینده به اتمام می‌رسد. در شرایطی که شاید همه منتظر حاشیه‌های هفته پایانی لیگ جزیره و شکست سیتیزن‌ها در جام حذفی و بحث درباره فصل کابوس‌وار پپ گواردیولا سرمربی منچسترسیتی بودند، همه چیز رنگ و بویی متفاوت به خود گرفت. رنگ و بویی نه چندان ورزشی. بلکه در تضاد با ورزش و با رویکرد سیاسی شکل گرفت.

شاید کمتر کسی باشد که «گری لینکر» اسطوره فوتبال انگلیس و یکی از برترین مجریان این سال‌های تلویزیون انگلیس را نشناسد. فردی که چهارمین گلزن برتر تاریخ فوتبال انگلیس است و تا سال‌ها از او به عنوان برترین مهاجم تاریخ این کشور یاد می‌شود. مردی که حالا با توجه به تخصصی که دارد، در حوزه اجرا از او به عنوان نماد و فردی می شناسند که توانسته سطحی جدید را در اجرای برنامه‌های ورزشی به نمایش بگذارد.  

فردی که حالا و در کشوری که همیشه ادعای بلندبالایی در «آزادی بیان» دارد و خود را نمادی از آزادی بیان می‌داند، برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین از کار خود اخراج شد.

طبق گزارش رسانه‌های انگلیسی، لینکر پس از ۲۶ سال حضور در شبکه تلویزیونی BBC، آخرین برنامه خود را روز یکشنبه در آخرین روز هفته سی و هشتم لیگ جزیره اجرا خواهد کرد و در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ یا فصل آینده حضور ندارد.

این فوتبالیست سابق و مجری ۶۴ ساله به تلاش رسانه‌ای برای مردم فلسطین شهرت دارد و بار‌ها با اقدامات مختلف، توجه رسانه‌ها را به حوادث تلخ غزه و وضعیت حقوق بشری ساکنان این باریکه بعد از ۲ سال جنگ خونین جلب کرده است.

 لینکر که در فینال شنبه شب منچسترسیتی و کریستال پالاس به همراه وین رونی به تلویزوین بی‌بی‌سی بازگشته بود، شاید فکر نمی‌کرد در کشوری که ادعا دارد مهد آزادی بیان است به دلیل انتشار یک پست در فضای مجازی با دردسری غیرقابل‌باور مواجه شود؛ دردسری که به اخراج او منجر می‌شود.

لینکر، پستی را که ابتدا توسط حساب دیگری آپلود شده بود، به اشتراک گذاشت. این پست شامل انتقادی از صهیونیسم و باور به ایجاد یک دولت قومی-فرهنگی برای مردم یهودی از طریق استعمار فلسطین بود.

لینکر با بیان اینکه که قصد ضدیت با یهود یا آزار یهودیان را نداشته تاکید کرد: «در حالی که من به شدت به اهمیت صحبت علنی در مورد مسائل انسانی، از جمله فاجعه‌ای که در غزه در حال وقوع است، باور دارم، می‌دانم که چگونگی انجام این کار نیز مهم است.»

او در مصاحبه‌ای که این هفته با تلگراف داشت آنچه را در غزه اتفاق می‌افتد «خیلی جنایتکارانه» توصیف کرد. او گفت: «به نظر می‌رسد ما هنوز در کنار کسانی هستیم که این کار را انجام می‌دهند. ما هنوز به آنها سلاح می‌دهیم.» در مورد رویداد‌های هفتم اکتبر، او گفت که این «حتمی» است که اشغال اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی منجر به «مشکلات عظیم» شود.

لینکر یکشنبه برای آخرین بار در قامت یک مجری برای بی‌بی‌سی روبه‌روی دوربین قرار می‌گیرد؛ و تحت هر شرایط و با هر موضوعی که در آینده مطرح شود، این مجری دلیلی شد برای آشکار شدن دروغی بزرگ در رسانه‌های غربی و در راس آن انگلیسی‌ها و بی‌بی‌سی.  

بی‌بی‌سی که ادعا دارد بی طرف است، اما در مقابله با کودک‌کشی‌های یک رژیم جنایتکار سکوت را به عنوان عاملی برای بقای خود تعیین کرده است.

سکوتی که البته شاید از آن‌ها توقعی هم نداشته باشیم که آن را بشکنند، اما این سوال به ذهن مخاطب می‌رسد که چرا در کشور ما افرادی هستند که در قبال تمامی جنایت‌های صهیونیست‌ها سکوت کرده‌اند و تا به امروز یکبار هم حتی با انتشار یک پست یا داستانی کوتاه به جنایات صهیونیست‌ها اشاره‌ای نداشته‌اند؟!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار