ابن‌الدین بر اهمیت نقش اساتید بسیجی در تحولات اجتماعی و فرهنگی کشور و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جهاد تبیین تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - جانشین سازمان بسیج کشور بر ضرورت نقش‌آفرینی اساتید در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و علمی در نشست هم‌اندیشی مدیران کانون‌ها و اعضای شورای بسیج سازمان بسیج اساتید استان سمنان جانشین سازمان بسیج کشور، 

محمدرضا ابن‌الدین با بیان اینکه اساتید بسیجی در شکل‌دهی به گفتمان‌های فرهنگی، سیاسی و علمی کشور نقش کلیدی دارند، اظهار داشت: باید از ظرفیت فکری و تجربی اساتید بسیجی در حل مسائل کشور استفاده حداکثری شود.

وی افزود: باید فاصله میان دانشجویان و اساتید کاهش یابد و کرسی‌های آزاداندیشی توسط اساتید بسیجی برگزار شود تا بتوان صدای نسل جوان را شنید و به دغدغه‌های آنان پاسخ داد.

ابن‌الدین با انتقاد از کمرنگ شدن ارتباط دانشجویان و اساتید در حوزه سیاسی، این مسئله را آسیبی جدی دانست و خواستار تقویت این ارتباط از مسیر گفت‌و‌گو و همفکری شد.

وی همچنین با اشاره به وجود صنایع مهم در استان سمنان، خواستار شناسایی مشکلات این واحد‌ها توسط اساتید و دانشجویان شد و تأکید کرد: با بهره‌گیری از خلاقیت دانشگاهیان، می‌توان قطعات مورد نیاز صنایع را در داخل استان تولید کرد.

جانشین سازمان بسیج کشور از معاونت پژوهشی بسیج اساتید خواست نیاز‌های صنعتی استان را شناسایی کرده و بستر تعامل میان دانشگاه و صنعت را فراهم سازد.

ابن‌الدین در ادامه با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در شرایط کنونی گفت: اساتید باید با حضور در رسانه، برنامه‌های فرهنگی، نماز جمعه و فضای کلاس درس، در عرصه تبیین مسائل سیاسی و اجتماعی پیشگام باشند.

وی گفت: اساتید می‌توانند با مطالعه میدانی و آسیب‌شناسی در مناطق محروم، طرح‌های توسعه‌ای مؤثری به بسیج سازندگی ارائه دهند.

جانشین سازمان بسیج اساتید کشورزبان گویا، منطق و واقعیت گرا بودن را از ویژگی‌های اساتید دانست و افزود: باید از ظرفیت اساتید در کار‌های فرهنگی استفاده شود.

ابن‌الدین بر گفت‌و‌گو محور بودن حلقه‌های صالحین اساتید تأکید کرد و آن را عاملی برای ارتقاء گفتمان‌سازی و همدلی دانست.

منبع: روابط عمومی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.