دانش آموز مراغه‌ای در اولین همایش ملی هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه مقام نخست را به خود اختصاص داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاظمی فر -ضحی نیک آیین دانش‌آموز پایه هفتم دبیرستان هیئت امنایی پویندگان مراغه با ارائه اثر خلاقانه و تولیدی خود در بخش تصویرسازی و مستند با عنوان یارمهربان با نظر هیئت داوران مقام برتر کشوری را کسب کرد.

اثر دانش‌ آموز مراغه‌ای در بخش تصویر سازی و مستند از بین ۳۰ اثر برگزیده کشوری موفق به دریافت مقام نخست سده است.

در مراسم پایانی این همایش که با حضور مسئولان فرهنگی، علمی و رسانه‌ای کشور در سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد از دانش آموز ضحی نیک آیین در بخش دانش آموزی، به عنوان برگزیده تجلیل و لوح افتخار ویژه به وی اهدا شد.

نخستین همایش ملی هوش مصنوعی، فرهنگ و رسانه با حضور مسئولین وزارتی جمعی از نخبگان، پژوهشگران، اساتید و دانش‌آموزان خلاق از سراسر کشور در محل سالن همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
موفق باشی ضحیییییییی