سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان گفت: اگر پاداش مدال آوری ورزشکاران ناشنوا به موقع پرداخت شود با انگیزه بیشتری در مسابقات شرکت می‌کنند، اما متاسفانه همیشه مظلوم واقع می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدی صانعی سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان، در ارزیابی از وضعیت تیم ملی فوتسال ناشنوایان برای شرکت در مسابقات جهانی ایتالیا، اظهار کرد: مسابقات جهانی فوتسال ناشنوایان خردادماه با حضور ۲۴ تیم در ایتالیا برگزار می‌شود که این دوره ۷۰ درصد تیم جوان شده و برخی از بازیکنان برای نخستین بار به تورنمنت برون مرزی اعزام می‌شوند. البته شرایط تیم خوب است و سعی داریم برای پنجمین بار از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم. 

وی از ژاپن، سوئد، ایتالیا، برزیل و ترکیه به عنوان سخت‌ترین حریفان ایران نام برد و گفت: ایران چهار دوره است که قهرمان جهان می‌شود، اما این دوره، چون بعد از ۱۲ سال در تیم جوانگرایی کردیم و اکثر بازیکنان زیر ۲۱ هستند شرایط سختی برای قهرمانی داریم.

سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان یکی از مشکلات بازیکنان را تامین معیشت عنوان کرد و افزود:، چون اردو‌ها در شهرستان‌های مختلف برگزار می‌شود و هزینه‌ی رفت و آمد به عهده‌ی فدراسیون نیست بسیاری از فوتسالیست‌های ناشنوا برای حضور در اردو مجبورند کار کنند و هزینه رفت و آمد خود را تامین کنند. متاسفانه خیلی از هیات‌های استانی با ورزشکاران ناشنوا همکاری لازم را ندارند و از آنها حمایت نمی‌کنند، بنابراین بازیکنان چاره‌ای ندارند جز اینکه هزینه‌ی شرکت در اردو را به هر شکلی تامین کنند.

صانعی اضافه کرد: اگر پاداش مدال آوری ورزشکاران ناشنوا به موقع پرداخت شود با انگیزه بیشتری در مسابقات شرکت می‌کنند در حالی که این قشر همیشه مظلوم واقع می‌شوند. البته فدراسیون و رییس انجمن فوتسال ناشنوایان تا جایی که بتوانند حمایت لازم را انجام می‌دهند، اما کافی نیست.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار