به گفته معاون فنی عملیاتی منطقه در سال گذشته ۱۱ هزار و چهل تن گاز مایع در استان مصرف شده نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۳۹ درصدی همراه بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  پریسا بهرامی- جلال حمه حسنی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۱ هزار و چهل تن گاز مایع در استان مصرف شده است نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۳۹ درصدی همراه بوده است اظهارکرد: این میزان کاهش ناشی از اجرای طرح توزیع الکترونیک گازمایع، کنترل ونظارت این منطقه و نصب انشعابات جدیدگازطبیعی در سطح استان می‌باشد. 

 حسنی با اشاره به توزیع الکترونیک گاز مایع در استان در راستای ارائه خدمات مطلوب به ‏شهروندان، تحقق دولت الکترونیک وتحقق حقوق شهروندی ازتوزیع ماهانه بیش از ۹۱۷ تن گاز ‏مایع با فعالیت ۸ باب تاسیسات گازمایع دراستان خبرداد و افزود :هیچ گونه کمبودی در ‏خصوص عرضه گار مایع جهت مصرف کنندگان واقعی گاز مایع وجود ندارد.

وی با اشاره فعالیت ۱۳۰ نمایندگی توزیع گاز مایع در کردستان و استفاده ۴ هزار خانوار در مناطق مختلف استان از گاز مایع برای سوخت افزود: شناسایی مصرف کنندگان واقعی، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه، فروش گازمایع با قیمت مصوب وآمادگی شرکت جهت اعمال سیاست‌های مختلف درحوزه قیمت گذاری و نحوه توزیع این فرآورده را از مزایای اجرای طرح توزیع الکترونیک گازمایع عنوان نمود

معاون فنی عملیاتی پخش منطقه کردستان در پایان افزود: مصرف کنندگان و سایر اصناف تولیدی، کشاورزی و... که دارای مجوز فعالیت از سازمان صمت، جهاد کشاورزی و سایر ادارات بوده و واجد شرایط دریافت سوخت گازمایع می‌باشند در سامانه درخواست فرآوده‌های نفتی http://newtejaratasan.niopdc.ir ثبت نام نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.