در نشست محفل «حاج نادر طالب‌زاده»، بلاگر‌ها و اینفلوئنسر‌های فعال از کشور‌های مختلف جهان با هدف تبادل نظر و تقویت همکاری‌های رسانه‌ای در جبهه مقاومت، با مسئولان هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت دیدار کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، جمعی از بلاگرها، اینفلوئنسر‌ها و فعالان رسانه‌ای از کشور‌های مختلف همچون لبنان، عراق، ترکیه، آذربایجان و دیگر کشور‌های منطقه در نشستی با عنوان «محفل حاج نادر طالب‌زاده» با مسئولان این جشنواره به گفت‌و‌گو نشستند. این نشست به‌منظور ایجاد بستری برای تبادل تجربیات و هم‌افزایی رسانه‌ای میان فعالان فرهنگی و رسانه‌ای کشور‌های مختلف برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر یاسری، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه رسانه دانشکده آوینی دانشگاه امام حسین (ع)، با اشاره به اهمیت جبهه مقاومت و تأثیرات آن بر تحولات منطقه‌ای و جهانی گفت: «ما باید به جای تمرکز صرف بر مفاهیم انتزاعی، دستاورد‌های مقاومت را در قالب‌هایی ملموس و انسانی برای مخاطبان جهانی به نمایش بگذاریم. این نمایش نه تنها در عرصه سیاسی، بلکه در ابعاد فرهنگی و اجتماعی نیز اهمیت دارد.»

وی با تأکید بر نقش مهم رسانه در تقویت گفتمان مقاومت افزود: «بیش از ۴۰ درصد از جمعیت ایران قبل از انقلاب در فقر مطلق زندگی می‌کردند و این در حالی است که امروز ایران توانسته است در عرصه‌های مختلف پیشرفت‌های قابل توجهی را تجربه کند. این دستاورد‌ها باید به‌طور مستمر و اثرگذار برای جهان معرفی شوند.»

این نشست، فرصتی بود تا فعالان رسانه‌ای کشور‌های مختلف، دیدگاه‌ها و تجارب خود را در خصوص نحوه برخورد با رسانه‌های غربی و چالش‌های آنها در پردازش اطلاعات و تولید محتوا‌های رسانه‌ای مطرح کنند. در پایان این محفل، از چهره‌های رسانه‌ای بین‌المللی با اهدا لوح تقدیر، قدردانی به عمل آمد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار