محققان یک شرکت دانش بنیان در البرز باهمکاری دانشگاه شهید بهشتی تهران موفق به دستیابی به دانش تولید خوراک زنبور عسل شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه دانش تولید این محصول پیش از این درانحصار کشورهای اسپانیا ،سوئد واسلونی بود گفت: حالا ایران چهارمین کشوری است که به فناوری تولید این محصول دست یافته است.

محمدرضا عینی با اشاره به اینکه این محصول با ترکیباتی ایمن، فاقد ساکاروز مضر و هماهنگ با زیست‌بوم زنبور ایرانی، بدون باقیمانده ذرات قندی درکندو پس ازمصرف است افزود: افزایش تخم ریزی وجمعیت کلنی قابلیت جذب بالا ، افزایش سلامت وکاهش استرس و تقویت کلنی‌ها از دیگر ویژگی های این محصول است .

وی تولید خمیرشیرین با کنترل رطوبت، دما ومقدارشکر ونیزغلظت قندها محصولی بدون سم های مضرآلودگی ومقرون به صرفه بودن برای زنبورداران ازمزایای این محصول بیان کرد و گفت: با دستیابی به دانش تولید خوراک تخصصی برای زنبورعسل، تحولی مهم در صنعت زنبورداری کشور به‌شمار می‌آید.

این محصول با قیمت یک سوم نمونه خارجی عرضه شده واین شرکت توان تولید سالانه ۱۲۰ هزارتن را درکشور دارد.

ایران بعد از چین وترکیه جایگاه سوم تولید عسل را درجهان دارد که به گفته محققان این شرکت دانش بنیام با دستیابی به فناوری تولید این محصول می توان رتبه کشور را ارتقا داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.