
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید علی حسینی - دکتر حسننتاج نماینده مردم بابل و عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: بابل شهری است دانشگاهی و درمانی که به همین واسطه تعداد قابل توجهی از هم استانیهای مراجعه به بیمارستان و مطبهای این شهر دارند از طرفی شهرستان بابل ۶۰۰ الی ۷۰۰ هزار جمعیت دارد که در این چند سال اخیر هم افزایش داشته و این روند در سالهای آینده ادامه خواهد داشت که میبایست زیر ساخت درمانی قوی داشته باشیم تا پاسخگوی بیماران باشیم.
او افزود: با توجه به تعداد مراجعین بالا، بابل ۷ بیمارستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی این شهر دارد که از این تعداد ۲ بیمارستان قدمت بسیار بالایی دارد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به جانمایی محل احداث بیمارستان، گفت: به همین خاطر و اهمیت موضوع که دخیل با سلامت مردم میباشد وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه را به این فکر وا داشت تا یک بیمارستان جدید ۴۰۰ تختخوابی را در این شهر احداث کنند.
او افزود: تا اینجای کار ماده ۲۳ و جانمایی زمین بصورت گزینه انجام گرفت به صورتی که این بیمارستان را یا در محل یکی از آن دو بیمارستان قدمت دار یا در زمینهای هلالاحمر منطقه آغوزبن بابل احداث خواهیم کرد چرا که برای احداث چنین بیمارستانی نیاز به ۵ الی ۶ هکتار زمین میباشد تا تمامی امکانات از جمله پارکینگ، فضای سبز را در بر داشته باشد.
دکتر حسننتاج گفت: با توجه به همه این پیشبینیها اگر در بحث زمین دچار مشکل شویم ناچاریم زمین را خریداری کنیم یعنی سازمان زمین و مسکن وزارت راه بایستی این زمین را تهیه و در اختیار وزارت بهداشت جهت احداث بیمارستان قرار دهد.
نماینده بابل با تاکید بر زمانبندی ۵ ساله جهت تکمیل و بهرهبرداری این بیمارستان، افزود: بودجهای که برای احداث این بیمارستان در نظر گرفته شده از دسته اعتبارات ملی میباشد چرا که اعتبارات استانی جوابگوی تکمیل چنین بیمارستانی نیست، انشالله یا تکمیل فرآیند اداری طی دوره ۴ الی ۵ ساله شاهد احداث این بیمارستان در شهر بابل باشیم.