
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده معصومه مرتضوی- ایرج حیدریان گفت: چنانچه اعتبار دو هزار میلیارد تومانی سد نرماب تا شهریور ماه از محل مولد سازی تامین شود مرحله اول آب گیری سد تا پایان سال انجام خواهد شد.
ایرج حیدریان با بیان اینکه پروژه سد نرماب بر روی رودخانه چهل چای احداث شده است افزود: از دهه ۱۳۵۰ توسط مشاوران داخلی و خارجی مطالعه و بهعنوان مکان مناسب برای احداث بزرگترین سد خاکی همگن استان انتخاب شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان گفت: هدف عمده احداث این سد، تأمین آب شرب ۲۵ درصد از جمعیت استان، آبیاری ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی، کنترل سیلاب و ذخیرهسازی آب در فصل غیر زراعی است.
حیدریان با اشاره به شیوه تأمین مالی پروژه گفت: سد نرماب نخستین پروژهای است که با استفاده از فاینانس داخلی ماده ۵۶ در کشور و در شرایط تحریم اجرا شد.