مبارزه با آفت ملخ البرزی در سطح ۷۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش لاریجان شهرستان آمل انجام شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - مهدویان مسئول تمشیت امور مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آمل گفت: در پی گزارش‌های واصله مبنی بر مشاهده آفت ملخ البرزی در برخی از مناطق کشاورزی بخش لاریجان شهرستان آمل، کارشناسان حفظ نباتات سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، با همکاری مراکز باییجان و گزنک و با هماهنگی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آمل اقدام به کانون‌یابی و مبارزه شیمیایی با این آفت با دستگاه ULV پاش در سطح ۷۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوا، رینه، عالمیان ۱، ۲ و ناندل نمودند.

او افزود:با توجه به اهمیت حفظ و حراست از محصولات کشاورزی و جلوگیری از خسارات ناشی از آفات، پس از شناسایی کانون‌های آلوده به آفت ملخ البرزی، بلافاصله اقدامات لازم جهت مبارزه با این آفت در دستور کار قرار گرفت.

مهدویان در این خصوص گفت: تیم‌های کارشناسی حفظ نباتات با استفاده از سموم مجاز و با رعایت کلیه نکات ایمنی و بهداشتی، عملیات مبارزه شیمیایی را در مناطق آلوده آغاز کردند. خوشبختانه با اقدامات بموقع انجام شده، از گسترش بیشتر این آفت جلوگیری شد.

او با اشاره به خطرات ناشی از این آفت برای محصولات کشاورزی، از کشاورزان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه علائم آلودگی، مراتب را سریعاً به نزدیک‌ترین مرکز جهاد کشاورزی یا کارشناسان حفظ نباتات اطلاع دهند.

مهدویان گفت: عملیات مبارزه با آفت ملخ البرزی همچنان ادامه دارد و کارشناسان حفظ نباتات به طور مستمر در حال پایش و رصد مناطق مختلف شهرستان هستند تا در صورت مشاهده هرگونه آلودگی جدید، اقدامات لازم را به موقع انجام دهند.

برچسب ها: آفت کشاورزی ، آفت ملخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.