ساعات بعدازظهر امروز ناپایداری جوی و دریایی در استان به صورت افزایش سرعت باد، گرد و غبار و مواج شدن دریا پیش بینی می‌شود. 

 باشگاه خبرنگاران جوان -کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت : طی ساعات صبح شرایط جوی آرامی حاکم است و در ساعات بعدازظهر با افزایش سرعت باد، وقوع گرد و غبار و کاهش موقتی کیفیت هوا در نواحی غربی، سواحل و پاره‌ای نقاط مرکزی و شرقی استان محتمل خواهد بود. در ارتفاعات شرقی نیز رشد ابر و رگبار پراکنده باران و رعد و برق، دور از انتظار نیست. 

مجتبی حمزه نژاد افزود :  دریا نیز در ساعات بعداز ظهر و شب در محدوده خلیج فارس و تنگه هرمز با افزایش سرعت باد‌های شمال غربی، مواج خواهد شد.

وی گفت :  بیشینه سرعت باد به بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۱۵۰ سانتیمتر خواهد رسید.

 کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان توصیه کرد: تمهیدات لازم به ویژه در بنادر غربی و مرکزی و جزایر استان صورت پذیرد و شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از تردد دریایی خودداری نمایند.

حمزه نژاد افزود:  لازم به ذکر است از روز سه شنبه تا پایان هفته جاری در استان به ویژه مناطق شرقی (شهرستان‌های میناب، رودان و بشاگرد) کاهش رطوبت نسبی هوا و افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود. توصیه می‌شود تمهیدات لازم در این خصوص صورت پذیرد. از تردد‌های غیر ضرور در طول روز اجتناب گردد و انرژی، بهینه مصرف گردد.

وی گفت: امروز ضمن ماندگاری هوای گرم، تغییرات دما بین ۱ تا ۲ درجه سلسیوس خواهد بود.

منبع : هواشناسی هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.