مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج از افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد افتخاری مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج از افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان جوجه‌ریزی منجر به تولید بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در ۴۰ واحد مرغداری این شهرستان انجام شده که در مقایسه با سال گذشته، ۱۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری نیز ۴۹۶ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری آوج صورت گرفته است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج با اشاره به نتایج این میزان جوجه‌ریزی اظهار داشت: با انجام این میزان جوجه‌ریزی، بیش از ۶ هزار و ۵۳ تن گوشت مرغ در شهرستان آوج تولید و روانه بازار مصرف شده است.

افتخاری تاکید کرد که جهادکشاورزی شهرستان آوج با حمایت از مرغداران و فراهم کردن شرایط مناسب، در راستای افزایش تولید و تأمین نیاز‌های داخلی گام برمی‌دارد.

منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی قزوین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.