
باشگاه خبرنگاران جوان - محمد افتخاری مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج از افزایش ۱۳ درصدی جوجهریزی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان جوجهریزی منجر به تولید بیش از ۶ هزار تن گوشت مرغ شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار قطعه جوجهریزی در ۴۰ واحد مرغداری این شهرستان انجام شده که در مقایسه با سال گذشته، ۱۳ درصد افزایش را نشان میدهد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری نیز ۴۹۶ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری آوج صورت گرفته است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان آوج با اشاره به نتایج این میزان جوجهریزی اظهار داشت: با انجام این میزان جوجهریزی، بیش از ۶ هزار و ۵۳ تن گوشت مرغ در شهرستان آوج تولید و روانه بازار مصرف شده است.
افتخاری تاکید کرد که جهادکشاورزی شهرستان آوج با حمایت از مرغداران و فراهم کردن شرایط مناسب، در راستای افزایش تولید و تأمین نیازهای داخلی گام برمیدارد.
منبع: روابط عمومی جهاد کشاورزی قزوین