حسینی گفت:بسیاری از شرکت‌ها توانسته‌اند بهره‌وری خود را به طور چشمگیری افزایش دهند و با خلاقیت و نوآوری، فناوری‌های جدیدی را بومی‌سازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی - مالک حسینی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:نمایشگاه اقتصاد مقاومتی به ابتکار سازمان بسیج کارگران برگزار شد و وزارتخانه‌های دولتی نیز به‌صورت فعال در این پروژه مشارکت داشتند. از مدتی قبل، معیار‌هایی برای ارزیابی واحد‌های تولیدی تعیین شد که مهم‌ترین آنها شامل اتصال به بازار‌های بین‌المللی، ارتقای بهره‌وری، استفاده از فناوری‌های نوین، به‌کارگیری نیرو‌های خلاق و جوان و نقش شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود:محور اصلی این ارزیابی، مقاوم‌سازی اقتصاد در برابر تکانه‌ها است که می‌تواند شامل تحریم‌ها، موانع مالی و بحران‌های مختلف، به ویژه چالش‌های حوزه انرژی و تأمین برق باشد. پس از احصا شاخص‌ها، واحد‌هایی که تمایل داشتند به‌صورت داوطلبانه در این ارزیابی شرکت کردند و برترین‌ها مشخص شدند.

حسینی عنوان کرد: در این نمایشگاه دستاورد‌های این واحد‌ها به نمایش گذاشته شده است. این کار نوپا، تلاش دارد شاخص‌های کیفی را به معیار‌های کمی قابل اندازه‌گیری نزدیک کند و سالانه عملکرد شرکت‌های موفق در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را ارزیابی کند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: طبیعی است که برای گسترش این حرکت، مشارکت جامعه علمی و دانشگاهی ضروری است تا در سال‌های آینده تعداد بیشتری از شرکت‌ها مورد ارزیابی قرار گیرند. در مرحله اول، ارزیابی‌ها در سطح استان‌ها انجام شد و در نهایت ۴۸ شرکت در حوزه‌های متنوعی مانند صنایع غذایی، فولاد، نفت، گاز و انرژی انتخاب شدند.بسیاری از این شرکت‌ها توانسته‌اند بهره‌وری خود را به طور چشمگیری افزایش دهند و با خلاقیت و نوآوری، فناوری‌های جدیدی را بومی‌سازی کنند. این فناوری‌ها فراتر از مهندسی معکوس بوده و با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان مسیر‌های نوینی را در صنعت باز کرده‌اند. البته این مسیر در آغاز راه است، اما دستاورد‌های ارزشمندی حاصل شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار