رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین صبحگاهی در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی اصغر شریفی، رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید همت از اشرفی اصفهانی، بزرگراه آبشناسان از سردار جنگل و بزرگراه حکیم از ورودی اباذر، بار ترافیک پرحجم و سنگین را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید بابایی از بلوار نیروی زمینی تا پل امام علی (ع)، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) و بزرگراه زین الدین از شمس آباد، بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی گفت: مسیر جنوب به شمال بزرگراه نواب صفوی از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار