وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان به ساخت مدارس کمک کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث ۱۱۵۱ کلاس درس استاندارد و اولین دوره آموزشی توانمند سازی مربیان اردوهای دانش آموزی بنیاد مستضعفان گفت: آینده کشور به دست دانش‌آموزانی رقم خواهد خورد که تحت آموزش معلمان قرار می‌گیرند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که ۱۲۰ هزار مدرسه در کشور در حال فعالیت است؛ افزود: وجود یک مدرسه غیراستاندارد برای کشور ننگ است و  اصلاح مدارس قدیمی در اولویت کارها قرار گیرد.

کاظمی ادامه داد: این اقدامات منجر به تحول در توسعه فضای آموزشی کشور می شود و اثرات آن در دهه آینده مشهود خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: با حمایت بنیاد علوی ، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سپاه، نیروی انتظامی و مشارکت خیرین، ساخت هزاران مدرسه استاندارد در حال انجام است. ستاد اجرایی بیش از هزار مدرسه کانکسی و سپاه نیز حدود ۷ هزار مدرسه را تحت پوشش قرار داده‌اند.

۱۸ هزار میلیارد تومان کمک خیرین در سال گذشته

 او اعلام کرد: خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان به ساخت مدارس کمک کرده‌اند که این یک حرکت بابرکت و تحول‌آفرین است.

برنامه‌ریزی برای اردوهای تربیتی و غنی‌سازی اوقات فراغت

وزیر آموزش و پرورش اردوهای دانش‌آموزی را یکی از ابزارهای مهم تربیتی دانست و گفت: در شرایطی که بسیاری از دانش‌آموزان از فعالیت‌های گروهی فاصله گرفته‌اند و با پدیده‌هایی چون انزواگرایی روبه‌رو هستیم، اردوهای تربیتی می‌توانند خلأ تربیتی موجود را پر کنند. باید در این بخش سرمایه‌گذاری جدی انجام شود.

کاظمی همچنین با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت افزود: اردوها بهترین نوع برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت هستند. طراحی یک نظام جامع اردو که مقاطع مختلف تحصیلی را به هم متصل کند، در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار