با اجرای پروژه‌ای سنگین و بی‌سابقه در غرب تهران، دو خط انتقال آب شرب با قطر ۱۱۰۰ و ۱۴۰۰ میلی‌متر جابه‌جا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری، رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای شهر در صحن علنی سی‌صد و بیست و نهم، از اجرای موفق عملیات جابه‌جایی دو خط اصلی انتقال آب در میدان فتح خبر داد و از تمامی عوامل اجرایی این پروژه بزرگ تقدیر کرد.

وی با اشاره به بازدید میدانی خود از محل پروژه در غروب روز گذشته اظهار کرد: «بر اساس قول قبلی سازمان آب و فاضلاب، عملیات اجرایی انتقال خط لوله اصلی آب غرب و بخشی از جنوب تهران از شب گذشته آغاز شد و با وجود پیچیدگی فنی، تا حدود ساعت ۴:۳۰ بامداد به پایان رسید.»

آقامیری ادامه داد: «این عملیات بی‌سابقه با مشارکت حدود ۲۵۰ نفر از عوامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب انجام شد. آب شرب مناطق نواحی ۱، ۲ و ۳ منطقه ۱۷ و منطقه ۱۸ به‌طور کامل قطع بود و در مناطق ۱۵، ۱۶، ۱۹ و ۲۰ با افت فشار مواجه شد. با وجود پیش‌بینی قطعی آب تا ساعت ۱۲ ظهر، خوشبختانه از حدود ساعت ۶:۳۰ صبح امروز، آب به این مناطق بازگشت.»

وی از صبوری شهروندان تهرانی در این مناطق قدردانی کرد و افزود: «این پروژه از جمله اقدامات زیرساختی بسیار مهم و پیچیده بود که حتی در دوره‌های گذشته، برخی مدیران انجام آن را غیرممکن می‌دانستند؛ چرا که با آب شرب دو و نیم میلیون نفر از مردم تهران در ارتباط است.»

آقامیری با اشاره به دشواری‌های تأمین تجهیزات فنی گفت: «قرار بود این عملیات در ایام نوروز انجام شود، اما به دلیل نبود لوله‌های مورد نیاز در بازار، شهرداری خود اقدام به ساخت این لوله‌ها کرد. این موضوع نشان‌دهنده عزم جدی شهرداری برای حل مسائل اساسی شهر است.»

رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورا در پایان از تلاش شبانه‌روزی مدیران، کارگران، تکنسین‌ها و متخصصان تقدیر کرد و گفت: «با اجرای این بخش، زمینه برای بهره‌برداری از پل میدان فتح و تکمیل زیرگذر آن فراهم شده است. امیدواریم این پروژه پیش از پایان دوره شورای ششم و طی سه ماه آینده به بهره‌برداری برسد.»

منبع: شورای شهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۶ ۰۶ خرداد ۱۴۰۴
درود بر تلاشگران جهادی
آخرین اخبار