
باشگاه خبرنگاران جوان _ سرهنگ حمید نوری اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد گروگانگیری همراه با تیراندازی در یکی از محلات زاهدان، بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با اعزام تیمهای عملیاتی به محل حادثه، در بررسیهای اولیه مشخص شد که افراد مسلح بهدلیل اختلافات قبلی اقدام به گروگانگیری کرده و با تیراندازی منجر به قتل دختری ۱۲ ساله شدند و عاملان این حادثه پس از ارتکاب جرم، به سرعت از محل متواری گریختند.
فرمانده انتظامی زاهدان تصریح کرد: اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای شناسایی و دستگیری عاملان این حادثه از همان ساعات اولیه آغاز شده و این افراد تحت تعقیب پلیس قرار دارند.
وی با اشاره به برخورد قاطع پلیس با عاملان ناامنی، خاطرنشان کرد: جزئیات تکمیلی پس از انجام تحقیقات متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
منبع فراجا