فرودگاه طائف برای نخستین‌بار به ایستگاه‌های پروازی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) در عربستان افزوده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - با انجام نخستین پرواز حج تمتع از فرودگاه قشم در ساعت ۱۶:۰۵ امروز (سه‌شنبه، ششم خرداد ماه ۱۴۰۴)، فرودگاه طائف برای نخستین‌ بار به ایستگاه‌های پروازی‌ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در عربستان افزوده شد؛ اقدامی که فصل تازه‌ای در عملیات پروازی حج تمتع ۱۴۰۴ گشود.

امسال تعداد ۵۶۴ زائر حج تمتع جزیره قشم در قالب سه پرواز طی دو روز به مقصد فرودگاه‌های طائف و جده اعزام می‌شوند.

این در حالی است که در دو سال گذشته، همه پروازهای حج تمتع از این ایستگاه فقط به مقصد جده انجام می‌شد. با ابتکار «هما» و پس از بررسی‌های دقیق عملیاتی، فرودگاه طائف به ایستگاه‌های پروازی افزوده شده است.

حسین خانلری مدیرعامل هما، پیش‌تر با اشاره به اهمیت این اقدام اظهار داشت: برقراری پرواز به فرودگاه طائف، اقدامی راهبردی در راستای تسهیل سفر زائران، کاهش فشار عملیاتی از فرودگاه‌های جده و مدینه، و ارتقای سطح خدمات هوایی محسوب می‌شود.

منبع: هما

برچسب ها: پرواز حج ، اعزام حجاج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار