رئیس پلیس راهور فراجا گفت: برای کاهش تصادفات و همچنین تلفات ناشی از این حوادث محورهای اساسی و پرخطر گیلان باید جداسازی و ۲ طرفه شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار سیدتیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در جلسه شواری ترافیک گیلان در رشت اظهار کرد: باید محورهای خطرناک جاده‌های گیلان که ۲ طرفه نیستند و به دلیل انحراف به چپ خودروها، شاهد تصادفات زیاد در این مناطق هستیم، جداسازی شده و ۲ طرفه شوند که بی‌شک این امر در کاهش تصادفات تاثیر بسزایی خواهد داشت.

وی افزود: در یکی از جاده‌های پرخطر استان آذربایجان شرقی این کار انجام شد و تلفات ناشی از تصادفات در این جاده که در سال ۱۴۰۲ به ۱۳ نفر رسیده بود، پس از ۲ طرفه شدن در سال گذشته به ۲ نفر کاهش یافت و به طور حتم با این کار می‌توان آمار تلفات ناشی از تصادفات را کاهش داد.

وی ادامه داد: ما باید برای کاهش ترافیک و همچنین کاهش تصادفات روی عوامل انسانی و برطرف کردن محورهای خطرناک بیشتر تمرکز کنیم که در عامل انسانی می‌توان با آموزش، اطلاع رسانی، اقدامات فرهنگی و همچنین اقدامات سلبی، میزان تصادفات را کاهش داد و در بخش محورهای خطرناک نیز این محورها مشخص و ایمن‌سازی شود.

رئیس پلیس راهور فراجا به داشتن تجهیزات مناسب برای کاهش تصادفات اشاره و بیان کرد: اعتبار مناسبی برای خرید تجهیزات درنظر گرفته شده که بی شک این تجهیزات را برای استان گیلان به صورت ویژه هم درنظر خواهیم گرفت.

سردار حسینی به ورود بخش خصوصی برای ترمیم جاده‌ها و محورهای خطرناک اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی را نیز پای کار خواهیم آورد و محورها را با تجهیزات در اختیار آنان قرار می دهیم تا بتواند در این بخش ما را یاری کند و این انتظار را داریم که در گیلان نیز شاهد چنین امری باشیم.

گیلان سه درصد جمعیت کشور و چهاردرصد فوتی تصادفات را دراختیار دارد

همچنین رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا هم در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: گیلان سه درصد جمعیت کشور را دراختیار دارد که تعداد خودروهای این استان هم سه درصد کشور است اما تردد در این استان ۶ درصد کشور است و چهار درصد از جانباختگان تصادفات کشور مربوط به گیلان است.

سردار محمدباقر سلیمی افزود: طبق آمار موجود، در استان گیلان روزانه ۱۰۴ تصادف اتفاق می افتد که این تصادفات جرحی و فوتی هستند که میزان این تصادفات طی چند سال اخیر دارای یک شیب کاهشی مناسب است.

وی بیان کرد: طی ۲ ماه اخیر نیز میزان تصادفات جرحی و فوتی در گیلان هم کاهش خوبی دارد و امیدواریم که این کاهش همچنان تا پایان سال ادامه یابد تا شاهد کاهش چشمگیر میزان تصادفات و فوتی‌های منجر به تصادفات در گیلان باشیم.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا اضافه کرد: البته میزان جانباختگان عابران پیاده در گیلان نسبت به کشور زیاد است زیرا این تعداد در گیلان ۱۷ درصد اما در کشور ۱۲ درصد است که در این رابطه باید اقداماتی به خصوص در راه‌های روستایی انجام شود تا شاهد کاهش تلفات ناشی از تصادفات توسط عابران پیاده باشیم.

محورهای خطرناک غرب گیلان بیشتر مورد توجه قرار گیرد

استاندار گیلان نیز در ادامه این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: با توجه به آمار تصادفات و تلفات ناشی از آن در گیلان، سهم غرب این استان بیش از شرق گیلان است و این در حالی است که تردد در مسیرهای شرق استان بیشتر است.

هادی حق شناس افزود: به همین دلیل باید جاده‌های غرب گیلان مورد توجه ویژه قرار گیرند و محورهای پرخطر این منطقه بازسازی شوند تا شاهد کاهش تصادفات و همچنین شاهد کاهش تلفات ناشی از آن در گیلان باشیم.

نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: این استان در طول سال پذیرای میلیونها گردشگر است که با خودروهای شخصی خود وارد گیلان می‌شوند و در طول سال چند برابر خودروی موجود در این استان، وارد گیلان می‌شوند و به همین دلیل تردد در راههای گیلان زیاد است.

استاندار گیلان بیان کرد: از سوی دیگر در بخش ناوگان حمل و نقل عمومی با کمبود مواجه هستیم و به همین دلیل اکثر مردم با خودروهای شخصی تردد می‌کنند که در این زمینه باید شهرداری‌ها اقدامات لازم را انجام دهند و با تجهیز ناوگان عمومی، شاهد کاهش ترافیک در شهرهای استان باشیم.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.