
باشگاه خبرنگاران جوان - فرهاد عبدلی سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پارس آباد گفت: ۲۱ هکتار از اراضی ملی در منطقه حفاظت شده مغان که توسط یکی از سودجویان منطقه تحت تصرف قرار گرفته و تغییر کاربری یافته بود، پس از تعیین موقعیت و ترسیم مختصات و تعیین مساحت به مراجع قضایی ارجاع گردیده و با پیگیریهای مستمر و حضور در جلسات قضایی با استناد به نقشه اراضی منطقه و با صدور حکم قضایی از فرد متصرف خلع ید و به منطقه حفاظت شده مغان بازگردانده شد.
او افزود: حکم صادره در حضور ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان پارس آباد و عوامل نیروی انتظامی و جمعی از اهالی محل به متخلف ابلاغ و از اراضی ملی رفع تصرف شد.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پارس آباد از حامیان محیط زیست خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه محیط زیست مراتب را از طریق شماره ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.
منبع: روابط عمومی محیط زیست