
باشگاه خبرنگاران جوان - «مجتبی شصتی کریمی» مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در عربستان حضور دارد، روز پنجشنبه اعلام کرد: آقایان قاسمیان و ندیمی، ۲ شهروند بازداشت شده کشورمان در مدینه منوره، آزاد شدند.
شصتی کریمی با اشاره به تلاشهای فشرده وزارت امور خارجه با هماهنگی سازمان حج و زیارت برای پیگیری وضع این ۲ تبعه ایرانی افزود: این پیگیریها در ساعات اولیه بامداد امروز به آزادی آنان، منجر شد.
طبق گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه یادآور شد: دستگاه سیاست خارجی در چارچوب وظائف ذاتیاش برای حمایت از اتباع ایرانی در هر جای جهان؛ از هیچ کوششی فروگذار نمیکند.
او همچنین گفت: وزیر امور خارجه، هم در چارچوب حمایت از اتباع و هم از حیث صیانت از روابط ایران و عربستان، اهتمام ویژهای به این موضوع داشت.
این مقام وزارت خارجه ایران، آزادی این شهروند ایرانی را مرهون تلاش جمعی سفارت و سرکنسولگری ایران در ریاض و جده و نیز سازمان حج و زیارت دانست.
کریمی همچنین از همکاری خوب مراجع ذیصلاح عربستانی در این زمینه، قدردانی کرد.
منبع: ایسنا