برنامه «بلامانع» رادیو جوان همراه با استان خوزستان به بررسی مشکلات و موانع موجود در مسیر تولیدکنندگان این استان پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین کربلایی طاهر - علیرضا مبینی، مدیر گروه فرهنگ، جامعه و سلامت در رادیو جوان گفت: به مناسبت هفته‌های ایرانی و در قالب رویداد ملی «ایران‌جان»، برنامه «بلامانع» میزبان فعالان اقتصادی و مسئولان مرتبط بود و تلاش کرد صدای تولیدکنندگان را به گوش مسئولان برساند.

او افزود: در این برنامه، چند موضوع مهم در حوزه تولید و کارآفرینی استان خوزستان مطرح شد: عدم تأمین برق در فاز ۲ مجتمع پرورش ماهی آزادگان اهواز؛ مهندس ابراهیم‌پور، مدیر مجتمع پرورش ماهی آزادگان (فاز یک)، با حضور در برنامه اعلام کرد: فاز دوم این مجتمع علی‌رغم بهره‌برداری، هنوز با مشکل تأمین برق مواجه است. به گفته وی، مجوز مصرف برق از شرکت توانیر دریافت نشده و این موضوع موجب اختلال در بهره‌برداری کامل از فاز دوم شده است. پاسخگوی این بخش، مهندس شکرخدایی مدیر و سخنگوی شرکت توزیع برق اهواز، که با همکاری برنامه «بلامانع» ابعاد موضوع را مورد بررسی قرار داد.

افزایش هزینه آنالیز مواد غذایی و گلایه از تعرفه‌های استاندارد

مبینی در ادامه گفت: در بخش دیگری از برنامه، مهندس پرهام، مدیر یک شرکت آنالیز مواد غذایی در خوزستان، به چالش‌های این صنعت پرداخت. وی با اشاره به وارداتی بودن بسیاری از مواد اولیه، گفت افزایش نرخ ارز باعث رشد شدید هزینه‌ها شده و این مسئله، قیمت تمام‌شده خدمات را بالا برده است. همچنین، تعرفه‌های تعیین‌شده از سوی سازمان ملی استاندارد نیز برای فعالان این حوزه سنگین است. پاسخگوی این بخش، دکتر محمودرضا طاهری، معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد کشور که با حضور در برنامه درباره سیاست‌های این سازمان توضیحاتی ارائه داد.

او افزود: زاهد سلامی، رئیس اتحادیه مجتمع پرورش ماهی آزادگان فاز ۲، از وضعیت نامناسب جاده دسترسی به این مجتمع گلایه کرد. این مسیر حدود ۲۷ کیلومتر جاده خاکی است که علاوه بر افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل برای تولیدکنندگان، محل عبور و مرور ساکنان دو روستا نیز هست. پاسخگوی این بخش، مهرداد نیکو رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان، که بررسی این موضوع را در اولویت خود قرار داد.

مبینی در خصوص پیگیری کاهش مهلت پرداخت حق بیمه پرسنل و فشار به تولیدکننده گفت: در این بخش، آقای عظیمی‌فر تولیدکننده ابزار الکترونیک از استان خوزستان، به تغییرات اخیر در مهلت پرداخت حق بیمه اشاره کرد. وی گفت پیش از این، تولیدکنندگان تا پایان ماه بعد فرصت داشتند، اما در شرایط فعلی این فرصت کاهش یافته و موجب فشار مضاعف مالی بر واحد‌های تولیدی شده است. پاسخگوی این بخش، آقای کشاورز، مدیرکل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی، با حضور در برنامه به تشریح دلایل این تصمیم پرداخت و راهکار‌هایی را نیز مطرح کرد.

وی افزود: برنامه «بلامانع» که از سال ۱۳۹۹ با هدف پرداختن به چالش‌های کارآفرینان و تولیدکنندگان ایرانی روی آنتن رفته، با حضور میدانی در استان‌های مختلف کشور، تلاش می‌کند با طرح مستقیم مشکلات از زبان تولیدکنندگان و دعوت از مسئولان پاسخگو، بستری برای شنیده‌شدن مطالبات واقعی تولیدکنندگان فراهم آورد.

او در پایان گفت: این برنامه با تکیه بر شعار سال و در راستای حمایت از تولید، اشتغال و رفع موانع پیش‌رو، تاکنون توانسته مسائل بسیاری را از طریق گفت‌و‌گو و پیگیری رسانه‌ای حل و فصل کند. حضور آن در قالب رویداد «ایران‌جان» در استان خوزستان نیز گامی دیگر در راستای تحقق این اهداف بود. ویژه‌برنامه «بلامانع» در خوزستان، با همراهی کارشناسان، مسئولان و مدیران مرتبط، از رادیو جوان پخش شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار