مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون پیش بینی کرد حدود ۲۱ هزار تن پیاز در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - فرهمند آقایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون اظهار کرد: مزارع کازرون به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم معتدل میزبان حدود ۴۲۰ هکتار پیاز بوده است.

او ادامه داد: متوسط تولید پیاز در هکتار ۵۰ تن است و برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواسط تیر ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون افزود: کشت پیاز در بخش جره و بالاده شهرستان به ۲ شکل نشایی و مستقیم صورت می‌گیرد و پیش بینی می‌شود حدود ۲۱ هزار تن پیاز تولید شود که نقش مهمی در تامین نیاز بازار‌های محلی و استان‌های همجوار ایفا خواهد کرد.

آقایی تصریح کرد: پیاز تولیدی در منطقه به طور عمده از نوع قرمز، زرد و سفید است که به دلیل عطر و طعم مطلوب از شهرت بالایی برخوردار است.

او بیان کرد: پیاز یک کالای اساسی در سبد غذایی ایرانیان است و اخذ شناسه زراعی یا QR کد برای صادرات این محصول الزامی است.

کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

برچسب ها: تولید پیاز ، پیاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.